Sözde bağımsız gazetecilerin 'FOY'ası ortaya çıktı! Öve öve bitiremedikleri FOY Token battı!

Kendilerini sözde bağımsız gazeteci olarak tanıtan Çağlar Cilara, Kemal Özkiraz, Levent Özeren ve Gökhan Özbek gibi isimlerin öve öve bitiremediği kripto para projesi FOY Token'in 16 milyon liralık vurgunla battığı iddia ediliyor.

Türkiye'de Thodex ile başlayan kripto para piyasalarında vurgunlar peş peşe yaşanmaya devam ediyor. 

Kendini 'Bağımsız gazeteci' olarak tanıtan ünlü isimlerin para karşılığı reklamını yaptığı FOY Token'in kurucularının 16 milyon liralık vurgun yaptığı ve kayıplara karıştıkları iddiaları vatandaşları hareketlendirdi. 

SÖZDE BAĞIMSIZ GAZETECİLER SOSYAL MEDYADAN ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Temmuz ayında kendilerini gazeteci olarak tanıtan Gökhan Özbek, Çağlar Cilara, Kemal Özkiraz ve Levent Özeren gibi isimlerin 'FOY şöyle iyi, böyle mükemmel, giren pişman olmaz, düştüğüne bakmayın, telafi coin verilecek, tebrikler' gibi sosyal medya paylaşımlarıyla, insanları FOY Token almaya yönlendirmişti.

 

Sözde bağımsız gazetecilerin 'FOY'ası ortaya çıktı! Öve öve bitiremedikleri FOY Token battı!

'BAĞIMSIZLAR' TWİT BAŞINA 500 TL ALMIŞ

Gelen tepkilere kendilerini 'haber niteliğinde paylaştım', 'battı mı', 'suç mu', 'foyum var' diyerek savunan bu isimlerin aslında, her attıkları tweet başına 500 TL aldıkları ortaya çıkmıştı.

Sözde bağımsız gazetecilerin 'FOY'ası ortaya çıktı! Öve öve bitiremedikleri FOY Token battı! - Resim : 2

 

SON PAYLAŞIM 31 TEMMUZ'DA YAPILDI

FOY Token sosyal medya hesabı Twitter'dan yaklaşık 5 aydır paylaşım yapılmadığı görüldü. En son 31 Temmuz 2021 tarihinde "Olumsuz seyreden mevcut kripto para piyasasında yatırımcılarımızı korumak için şirketimiz sahip olduğu 50 milyar adet FOY Token'i piyasadan silerek, yaktı" atılan tweet dikkat çekti.

Sözde bağımsız gazetecilerin 'FOY'ası ortaya çıktı! Öve öve bitiremedikleri FOY Token battı! - Resim : 3

FOY TOKEN'DE YÜZDE 94 KAYIP

Token'ı temsil eden bu sosyal medya hesabının yaklaşık 5 aydır pasif kalması vurgunu doğrular nitelikte. Coingecko verilerine göre 30 Haziran tarihinde 0,00017 dolar düzeyinde işlem gören FOY Token, yaklaşık yüzde 94 kayıp ile 0,00001 dolardan işlem görüyor.

Sabah'ın haberine göre işlem hacmi ise günlük 1000 dolarlar düzeyine kadar gerilemiş olarak göze çarpıyor.

 

Sözde bağımsız gazetecilerin 'FOY'ası ortaya çıktı! Öve öve bitiremedikleri FOY Token battı! ile ilgili etiketler Çağlar Cilara foy token Kemal Özkiraz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.