Söz dizinde şoke eden ayrılık!

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Söz'den ayrılık haberi geldi. Çolak karakterine hayat veren Serhat Kılıç 42. bölümde diziye veda edecek.

Yapımını TIMS&B Yapım'ın üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ dizisine başarılı oyuncu Serhat Kılıç veda ediyor.

 

KENDİ SONUNU HAZIRLIYOR

Heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 'SÖZ'ün 42. bölümünde Serhat Kılıç'ın hayat verdiği Çolak karakteri kendi sonunu hazırlıyor. Tim'in adalete teslim ettiği ve uzun süredir hapishanede olan terör örgütü elebaşı Çolak, yine kaçış planı yaptığı sırada bu kez canından oluyor.

Söz dizinde şoke eden ayrılık! - Resim : 2

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ' sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 16 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Star TV'de...

Söz dizinde şoke eden ayrılık! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.