Söylemez Kardeşler, Falyalı'dan haraç isteyip tehdit mi etti? Suikastte dikkat çeken detay!

KKTC'de suikaste uğrayan kumarhane işletmecisi Halil Falyalı cinayetinde gündemi sarsan detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Suikastinin ardından 'Söylemezler Çetesi'nin çıktığı tahmin edilirken, Falyalı'nın bu çete tarafından tehdit edildiği ve kendisinden milyonlarca lira haraç istendiği iddia edildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde pusu kurularak suikaste kurban giden Halil Falyalı cinayetinde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

KKTC’de otel ve kumarhane işleten 53 yaşındaki ünlü iş adamı Halil Falyalı'nın uğradığı silahlı saldırının ardından "Söylemez Kardeşler"in çıktığı belirlendi.

FALYALI İLE SÖYLEMEZLER ÇETESİ LİDERİ TELEFONDA GÖRÜŞMÜŞ

Çete lideri Mustafa Söylemez ile tetikçi oldukları belirtilen iki kişi İstanbul’da yakalanırken, Söylemez’in suikast öncesi Falyalı ile yoğun telefon görüşmesi yaptığı saptandı.

ŞÜPHELİLERİN TUTUKLULUK SÜRESİ UZATILDI

Falyalı suikastıyla bağlantısı olduğu gerekçesiyle KKTC’de gözaltına alınan Ömer Tunç ve Yusuf Güneş’in, 25 Ocak’ta ülkeye birlikte girdikleri, Halil Falyalı ile iş yaptıkları belirlendi. Saldırıyla ilgili yeni isimlere de ulaşılırken, Yusuf Güneş’in aranan şahıslarla bağlantısı tespit edildi. Dün bir kez daha hakim karşısına çıkan şüphelilerin tutukluluk süreleri 6 gün daha uzatıldı.

'SÖYLEMEZLER ÇETESİ'NİN SORGUSU DEVAM EDİYOR

İstanbul’da gözaltına alınan Söylemezler Çetesi lideri Mustafa Söylemez ve 2 adamının sorgusu da devam ediyor.

MİLYONLARCA LİRA HARAÇ VE TEHDİT İDDİASI

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Söylemezlerin Falyalı’dan milyonlarca lira haraç istediği ve tehdit ettiği öne sürülüyor. Falyalı’nın bu tehditlerden sonra zırhlı araç aldığı belirtiliyor.

Söylemez Kardeşler, Falyalı'dan haraç isteyip tehdit mi etti? Suikastte dikkat çeken detay!

BİRDEN FAZLA KİRALIK ARAÇ KULLANILMIŞ

Soruşturma kapsamında; cinayet zanlılarının birden fazla kiralık araç kullandıkları tespit edildi. Söz konusu araçların olay öncesi ve sonrasında nerelere gittiğinin belirlenmesi için GPS kayıtları incelemeye alındı.

 

KIBRIS'TAN ANKARA'YA EKİP GÖNDERİLECEK

MOBESE kayıtları ile mahalli güvenlik kamerası kayıtları da tek tek inceleniyor. Soruşturmada elde edilen DNA, swap, parmak izi, balistik, toprak örneği ve datalar da incelenmek üzere Türkiye’ye gönderilecek. Ayrıca soruşturmanın Türkiye ayağıyla koordineli şekilde yürütülebilmesi için KKTC’den Ankara’ya bir ekip gönderilecek.

 

Söylemez Kardeşler, Falyalı'dan haraç isteyip tehdit mi etti? Suikastte dikkat çeken detay! ile ilgili etiketler çete cinayet falyalı suikast hall falyalı söylemezler Söylemez Kardeşler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.