Sosyal medya bunu konuşuyor: Kaşıkçı Elması kayıp mı?

Bazı sosyal medya platformlarında Kaşıkçı Elması'nın kaybolduğu iddiaları yer aldı. Konuyla alakalı Milli Saraylar açıklama yaptı.

Dünyanın en büyük elması olduğu bilinen Kaşıkçı Elması'nın kaybolduğu iddiası sosyal medyada büyük bir merak uyandırdı.

Bazı sosyal medya sitelerinde Kaşıkçı Elması'nın kaybolduğu iddiaları sonrasında binlerce kişi bu konu hakkında paylaşım yaptı. 

KAŞIKÇI ELMASI KAYIP MI?

12 Mayıs 2022 Kaşıkçı Elması kayıp mı? Kaşıkçı Elması nerede, kayıp mı oldu? Ekşi Sözlük’te açılan 12 Mayıs 2022 Kaşıkçı Elması'nın kaybolması başlığı ile birlikte bu sorular gündeme bomba gibi düştü. Peki, Kaşıkçı Elması kayıp mı? Kaşıkçı Elması nerede?

Kaşıkçı Elması kayıp mı, nerede gidip soruların yanıtı Ekşi Sözlük kullanıcılarının konuyu gündeme taşıması ile birlikte sosyal medyanın en çok konuşulan başlıkları arasında bulunuyor. 

Tarihi elmasların en büyüğü ve en meşhurlarından biri olan 86 karatlık Kaşıkçı Elması’nın Topkapı Sarayı’ndan çalındığı iddiaları üzerdine Milli Saraylar “Kaşıkçı Elması, 2,5 yıldır Topkapı Sarayı’nda silah koleksiyonunun yer aldığı Dış Hazine Bölümü’nde sergilenmektedir” açıklaması yapıldı.

 MİLLİ SARAYLAR'DAN AÇIKLAMA

 Topkapı Sarayı'ndan Kaşıkçı Elması çalındı mı? Milli Saraylar'dan açıklama var

Kurumun Twitter hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi: “Kaşıkçı Elması’nın kaybolduğu veya değiştirildiği ile ilgili gerçek dışı iddialar, Türkiye turizminin canlanmaya başladığı şu günlere hareketliliği baltalamaya yönelik maksatlı ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik girişimlerdir."

Topkapı Sarayı'ndan Kaşıkçı Elması çalındı mı? Milli Saraylar'dan açıklama var

 

 

Sosyal medya bunu konuşuyor: Kaşıkçı Elması kayıp mı? ile ilgili etiketler kaşıkçı elması elmas Topkapı saray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.