Sosyal medya kullanıcıları Ramazan Ayı paylaşımı nedeniyle Berfu Yenenler'i topa tuttu

Oyuncu Eser Yenenler'in eşi ve influencer Berfu Yenenler, 1.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti. Ramazan ayında takipçilerinden kendisine gelen soruları ti'ye alan Berfu Yenenler'in bu hareketi sosyal medya kullanıcıları tarafından saygısızca bulundu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, Ramazan Ayı'yla ilgili yaptığı paylaşımıyla tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları, Berfu Yenenler'in yaptığı paylaşımı saygısızca buldu ve eleştirdi.


PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Instagram hesabından bir videosunu paylaşan ve Ramazan ayında kendisine gelen yorum ve soruları paylaşan Berfu Yenenler'e takipçileri 'Hiç komik değil', 'Amaç ne?', 'Saygısızca', 'Bu sefer güldürmedi', 'Anladık oruç tutmuyorsun', 'Dalga geçmiş resmen' diyerek tepki gösterdi. Berfu Yenenler'in videosundaki ifadelerinden rahatsız olan takipçileri Yenenler'i sert dille eleştirdi.

''E Hayırlı Ramazanlar o zaman♥️'' notuyla bir video paylaşan Berfu Yenenler'in paylaşımında şu sözleri dikkat çekti: "Sen oruçlu musun bakayım? Arkada su var gördüm. Post atarsam oruç bozulur mu? İftara ne kadar kaldı?"

Berfu Yenenler'in bu yorumları paylaşıp dalga geçmesi tepkilere neden oldu.

Sosyal medya kullanıcıları Ramazan Ayı paylaşımı nedeniyle Berfu Yenenler'i topa tuttu ile ilgili etiketler Eser Yenenler Sosyal Medya berfu yenenler ramazan ayı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.