Sosyal medya Cristiano Ronaldo'nun bu fotoğrafıyla çalkalanıyor!

Cristiano Ronaldo'nin Instagram'dan paylaştığı romantik fotoğraf olay oldu. Sosyal medya komplo teorileri üretmeye başladı bile.

Özel hayatına dair fotoğrafları sosyal medyada paylaşmamasıyla ün yapan Cristiano Ronaldo'nun Georgina Rodriguez'e sarıldığı fotoğrafı paylaşması büyük ses getirdi.

asfsafasfgfa

3 milyondan fazla takipçisi olan Portekizli yıldızın paylaşımı büyük beğeni topladı.

Kullanıcılar bunu Ronaldo'nun Georgina'yla birlikte olduklarını ilan etmesi olarak kabul etti.

Ancak komplo teorileri de eksik olmadı. Bazı kullanıcılar Ronaldo'nun Georgina'nın karnını tutmasını genç kadının hamile olduğuna yordular. Çift birlikte olmaya başladıktan sonra ilk kez birlikte fotoğraflarını paylaştı.

GEORGİNA RODRİGUEZ KİMDİR?

Portekizli süper yıldız Şampiyonlar Ligi yarı finali öncesi Georgina Rodriguez'le Ibiza'da keyif yaparken görüntülenmişti.

Georgina Rodriguez, ünlü Rus model Irina Shayk'tan sonra Ronaldo'nun FIFA Yılın En İyileri ödül törenine getirdiği ikinci sevgilisi oldu.

Ödül töreninde Ronaldo'nun oğlu Cristiano Jr. ile birlikte poz veren Georgina Rodriguez, rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Cristiano Ronaldo ile ilişkisi sayesinde bir anda dünyanın en çok konuşulan kadınları arasına giren Georgina Rodriguez'in yaşamı ve Portekizli futbolcu ile tanışma öyküsü bir hayli ilginç...

21 yaşındaki Georgina Rodriguez, İspanya'nın Jaca şehrinde dünyaya geldi. Dans eğitimi alan Georgina, daha sonra İngilizce öğrenmek için İngiltere'ye gitti.

İngiltere'den dönüşünde Madrid'e taşınıp Gucci mağazasında çalışmaya başlayan Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo ile Dolce&Gabbana firmasının düzenlediği bir etkinlikte tanıştı.

Cristiano Ronaldo, ödül törenine Georgina'nın yanı sıra, oğlu Cristiano Jr. ile annesi ve kız kardeşlerini de getirdi.

Sosyal medya Cristiano Ronaldo'nun bu fotoğrafıyla çalkalanıyor! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Sosyal Medya fotoğraf Hamile sevgilisi georgina rodriguez
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.