Sosyal medya bunu konuşuyor: Eşi tüm gece bebekle ilgilenirken kılını kıpırdatmayan baba olay oldu

Sosyal medyada paylaşılan video tartışma yarattı. Bir annenin gecenin geç saatlerinden sabaha kadar uyku uyumadan bebeği ile ilgilendiği fakat babanın kılını bile kıpırdatmadan uyuduğu anlar paylaşım rekoru kırdı. Birçok insan babaya tepki gösterdi.

1 buçuk milyon takipçisi olan Krystiana isimli sosyal medya fenomeni anne, paylaştığı son videoyla büyük tartışmalara yol açtı.

Yeni doğum yapan ve bebeğiyle gece geç saatlerden sabaha kadar gözüne uyku girmeden ilgilenen Krystiana o anları paylaştı. Fakat video sırasında kılını bile kıpırdatmadan sadece uyuyan baba eleştiri oklarının hedefi oldu.

Sosyal medya bunu konuşuyor: Eşi tüm gece bebekle ilgilenirken kılını kıpırdatmayan baba olay oldu ile ilgili etiketler Anne Uyku Bebek Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.