Sorumsuz adam pitbullu çocukların yanına götürdü! Vahşi köpek 9 yaşındaki çocuğa saldırdı!

Kartal'da sorumsuz sahibi tarafından ağızlıksız olarak çocukların oynadığı sokak üzerinde gezdirilen vahşi pitbull cinsi köpek 9 yaşındaki bir çocuğa aniden saldırdı. Dehşet anında neye uğradığını şaşıran küçük çocuk bir anda yere yığıldı. Mahallelinin uzun uğraşları sonucu köpek saldırısından kurtarılan çocuğa 30’a yakın dikiş atıldı. Korkunç anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Kartal'da geçtiğimiz Pazartesi günü vahşi pitbull cinsi köpek dehşet saçtı.

SORUMSUZ SAHİBİ, VAHŞİ KÖPEĞİ ÇOCUKLARIN YANINA GÖTÜRDÜ

Bir vatandaş, küçük çocukların oynadığı bir sokak üzerinde pitbull cinsi köpeğini ağızlığı olmadan gezdirmeye başladı. Sorumsuz vatandaş, tasmasından kurtulmak için hamle yapan köpeği çocuklara doğru götürdüğü sırada, 9 yaşındaki Berkay isimli çocuk bir anda köpeğin saldırısına maruz kaldı.

Sorumsuz adam pitbullu çocukların yanına götürdü! Vahşi köpek 9 yaşındaki çocuğa saldırdı!

MAHALLELİ KURTARMAK İÇİN SEFERBER OLDU

Köpeğin saldırarak altına aldığı çocuğu kurtarmak için çevredekiler bir anda seferber oldu. Küçük çocuğu köpekten kurtarmaya çalışan bazı kişilerin müdahale sırasında adeta yerde sürüklendiği de görüldü. 9 yaşındaki çocuk, uzun uğraşlar sonucu yaralı olarak saldırgan köpekten kurtarıldı.

Sorumsuz adam pitbullu çocukların yanına götürdü! Vahşi köpek 9 yaşındaki çocuğa saldırdı! - Resim : 2

30'A YAKIN DİKİŞ ATILDI

O esnada bir kadının olayın şokuyla bayılıp yere düştüğü gözlendi. Yaralı çocuğa kaldırıldığı hastanede 30’a yakın dikiş atılırken ailenin, köpeğin sorumsuz sahibinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Sorumsuz adam pitbullu çocukların yanına götürdü! Vahşi köpek 9 yaşındaki çocuğa saldırdı! - Resim : 3

DEHŞET ANLAR KAMERADA

Pitbull cinsi köpeğin sokakta oynayan 9 yaşındaki çocuğa saldırdığı dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

(İHA)

Sorumsuz adam pitbullu çocukların yanına götürdü! Vahşi köpek 9 yaşındaki çocuğa saldırdı! ile ilgili etiketler köpek Saldırı Kartal pitbull

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.