Soprano Ice Buz Lazer Cihazları

Lazer uygulamaları dışarıdan yoğun enerji aktarımıyla yapılan bir çeşit tedavi yöntemlerinin bütünüdür. Sağlık alanında kullanıldığı gibi, medikal alanda da tercih edilmektedir. Sıklıkla görülen kullanım alanları ise epilasyon yöntemleri olmaktadır.

Birçok lazer epilasyon yöntemi bulunduğu gibi, en son teknoloji olan ve yaptıranlardan tam not alan yöntemlerin başında ise soprano ice platinum gelmektedir. Bu yöntemi diğerlerinden ayıran birçok özellik bulunmaktadır. En çok önemli özelliğinin ise ağrısız, acısız ve kalıcı bir yöntem olmaktadır.

Soprano Ice Buz Lazer Cihazları

Lazer yöntemini genel olarak anlatmak gerekirse ışınların hepsi tek bir dalga boyunda olduğundan dağılmadan hareket eden bir sistemdir. Aynı anda ve yine aynı faz olarak hareket eden foton partiküllerden oluşur. Lazer ışınları ilk olarak 1958 yılında icat edildi. 1960 yıllarında ise denenmeye başlayıp, aynı yıl insanlar üzerinden kullanıldı. 1983’ten sonrada tıbbi alanlarda kullanılmaya başlayan lazer yöntemi güvenilir bir tıbbi araç haline geldi. Epilasyon uygulamaları ise 20 yıl öncesine dayanmaktadır. Aktif olarak ise son 12 yılda çeşitli yöntemleri çıkmış ve 2013 yılı ile birlikte buz lazer epilasyon tam olarak üstün teknoloji olarak hizmet vermeye başlamıştır. 

Buz Lazer Epilasyon Yaptırmak

İyi bir cilt sahibi olmak ve aynı şekilde istenmeyen tüylerden kurtulmak istiyorsanız eğer, bugün tüm bu süreçleri en iyi şekilde aşabilmenin detaylarının soprano ice olduğunu söyleyebiliriz. Dünya genelinde yaygın bir kullanıma sahip olan bu epilasyon yöntemi, birçok avantajı da beraberinde getiriyor.

Soprano Ice Buz Lazer Cihazları - Resim : 2

Soprano ice platinum yaptırmak istiyorsanız eğer, bu konuda uzmanlar ile çalışmalı ve kendiniz emin ellere bırakmalısınız. Çünkü sizlerde en iyi ve en güzel cilde sahip olmak için oldukça fazla paralar ödeyeceğinizden dolayı bu iş için uzman kişiler ile çalışarak, vermiş olduğunuz paranın hakkını alabilirsiniz. Ayrıca sizlere bu anlamda tavsiye etmiş olduğumuz sağlık ve güzellik merkezinin en uygun fiyatlar ile hizmet verdiğini de söyleyelim. 

Soprano Ice Lazer Epilasyon Merkezleri

Kadınların ekseriyetle başvurduğu bu lazer epilasyon yöntemi günümüzde sıkça kullanılmaktadır. Soprano ice teknolojisini kullanarak epilasyon da istenilen etkiyi alan kişilerin sayısı %90'ları geçkin olduğu için, bu teknoloji ile sizde istenmeyen kıllardan kurtulabilirsiniz. Derilerdeki iltihaplanmalar, bulaşıcı hastalıkların risklerinin fazla olması ağda veya benzeri epilasyon tedavilerinde olası durumlardır. Buz lazer epilasyon tamamen bu durumlara maruz kalmayarak sağlıklı bir epilasyon yaptırmanızı imkân sunuyor. Özellikle bu tür rahatsızlıklar ile karşılaşmadan, çok daha kısa sürelerde kıllardan kurtulmuş olacaksınız. Lazer epilasyonun uygulanma yaşı olarak 18 yaş ve üzeri kişilerde uygulanabilir. Ancak doktor kontrolünde olması durumunda, daha erken yaşlarda da uygulanması mümkündür.

Soprano Ice Buz Lazer Cihazları - Resim : 3

Lazer Epilasyonun Sakıncalı Durumu Var mı?

Bu durum tamamen buz lazer epilasyon yaptıracak kişilere bağlıdır. 18 yaşından küçük olanların lazer tedavisi görmesi sakıncalı bir durum olduğu gibi, burada aslında yaş bir kıstastır. Çünkü önemli olan insan bedeninin tamamen yetişmesi ve uygun forma gelmesidir. Bu bazı kimselerde 25 yaşına kadar oluşmaya devam ettiği için, burada kararın birey tarafından verilmesi gerekmektedir. 18 yaş tabii ki kişinin kendi kararlarını verebileceği yasalara uygun yaş olması nedeni ile burada sınırı temsil etmektedir. Örneğin kişinin hormon bozuklukları nedeni ile vücudunda aşırı kıllanma oluşmuş olabilir. Bunun tedavisi ise tabii ki en iyi imkân ile lazer epilasyon olmaktadır.

Soprano Ice Buz Lazer Cihazları - Resim : 4

Hamile olanların, derilerinde dokusal rahatsızlık olanların, son altı ay içerisinde Roacutane kullanmış olanların, uçuk sedef hastalığı olanların, deri kanserine yakalanmış olanların lazer epilasyon olmaları sakıncalıdır. Cildin renk olarak bronzlaşması buz lazer epilasyon tedavilerinde sonuç almakta sıkıntı oluşabilir. Böyle durumlarda cildin renginin eski halini alması yani derinin değişkenliği ile alakalı beyaz rengini alması beklenir. İnsanların yapısı olarak kıl renklerinin de önemli olduğunu vurgulamak gerekir. Kılların beyaz, kızıl, gri veya sarı olması da lazerin görme hissini azaltır. Tam bir sonuç elde edilemeyebilir. Soprano ice platinum merkezlerinde de uygulanan yeni teknolojik aletlerinde bu konuda çalışmaları vardır.

Lazer Epilasyon Olacakların Dikkatine!

Cildin daha önceden soyulup Peeling gibi işlemlerin 15 gün öncesine kadar yapılmamış olması gerekir. A vitamini içeren ilaçların lazer epilasyon uygulanacak kişiler tarafından kullanılmaması gerekir. Ağda veya kıl köklerine zarar verebilecek cımbızla yapılan kıl çekimleri gibi durumların yapılmamış olması gerekir. Tüylerin ise sarartılmamış olması gerekir.

Soprano Ice Buz Lazer Cihazları - Resim : 5

Soprano Ice Platinum Uygulama Sonrası 

Yapılan soprano ice sonrasında cilt hassasiyeti olanlara da kullanılan cihazın yapısına göre uygulanan epilasyon bölgesinde 15-120 dakika arasında kızarıklar meydana gelebilir. Koyu bir cilt rengine sahip olanlarda ve kalın kıl yapısına sahip olanlarda bu kızarıklıklar daha uzun sürebilir. Sivilceler veya kabuklanmalarında ortaya çıkması beklenebilir. Güneş yanığına benzer durumların ortaya çıkması ise tamamen lazer işlemleri sırasında soğutma sisteminin istenilen düzeyde olmamasından kaynaklanır. Bu durumlarda birkaç günlük pomat reçeteleriyle düzelmeler sağlanır. Sopranoca Ice Türkiye distribütörü için lütfen tıklayınız.

Lazer Epilasyonda Ağrı Oluşur mu?

Yapılacak olan lazer seçimi ve kullanımı bu durumu etkileyebilir. Teknolojinin imkanları daha da kolaylaştırmasıyla bu ağrılarda duyulmayabilir. Lazer epilasyon uygulama alanlarında yeni teknolojilerden yararlanılarak buz soğutma sistemleriyle epilasyon yapıldığında ağrılar hissedilmeyebilir. Diode tabanlı 810 nm dalga boyu olan yeni soprano ice teknolojisinin soğutma sistemini de kullanarak epilasyonu kolay ve ağrısız hale getirmede son teknolojik sistemdir.

Soprano Ice Buz Lazer Cihazları - Resim : 6

Acısız Bir Epilasyon İçin Buz Lazer

Soprano Ice siteminin bir diğer olanağı ise tedavi başlığıyla büyük alanlara etki etmesiyle hızlı bir tedavi ve kısa bir zaman diliminde sonuçlanabilen süreçlerle kişiye memnuniyet vermektedir. 35 dakika gibi kısa sürelerde yapılan tedailer oldukça başarılı geçmektedir. Buz tutacak kadar soğuk olan tedavinin ağrılı bölgeye yapılan buz işlemi sayesinde kişi acısız bir epilasyon yaptırmış olur.

 

 

Soprano Ice Buz Lazer Cihazları ile ilgili etiketler stslazer lazer epilasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.