Soner Yalçın, gardrop muhalefetin tüylerini diken diken edecek!

TRT'de yayınlanan yarışmada "Organik hoşaf" projesinin finale kalması, bazı kesimler tarafından çarpıtılmış ve sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu. Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın ise bugünkü yazısında organik hoşaf tartışmalarına değinirken, 'gardrop muhalefeti' olarak nitelendirdiği kesimleri kızdıracak bir yorumda bulundu.

TRT'de yayınlanan yarışmada "Organik hoşaf" projesinin finale kalması, bazı kesimler tarafından çarpıtılmış ve sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu. Yapımcı şirket ise projenin "organik" olduğu için değil, "pastorize etmeden raf ömrünü uzatma" konusunda beğenildiğini açıklarken, yarışmayı "hız ayarlı yol kasisi" projesiyle Adnan-Uğur Kal kardeşler kazandığını belirtmişti.

Sözcü gazetesi Soner Yalçın, bugün organik hoşaf tartışmasını köşesine taşıdı. Yalçın, “Başörtülü Hoşaf” başlıklı yazısında Fransa’daki peynir ayaklanmasını hatırlatarak, “Kübra Ağca, katkı maddesiz raf ömrü uzun doğal bir içecek buldu ise, bu büyük buluştur." dedi.

Soner Yalçın yazısının devamında, "Diğer yarışmacıların hakkını yemek istemem ama yapım şirketinin açıklaması doğru ise Kübra'nın hakkı birinciliktir. Kübra Ağca buna karşı alternatif sağlıklı beslenme için çaba harcıyor ise nasıl onu desteklemeyiz? Zihninizi kirleten “Gardrop muhalefetini” bırakınız artık” diye yazdı.

Yalçın'ın yazısındaki ilgili kısım işe şöyle:

"Genç Kübra'nın hoşaf üretim projesi, pastörize etmeden raf ömrünü uzatmaktı. Kübra Ağca, katkı maddesiz raf ömrü uzun doğal bir içecek buldu ise, bu büyük buluştur. Diğer yarışmacıların hakkını yemek istemem ama yapım şirketinin açıklaması doğru ise Kübra'nın hakkı birinciliktir.

Bakınız… Sırf başörtülü olduğu için bir genç bilim insanına saldırı doğru değildir. Niye böyle gerici bir noktaya savrulduk biz? Meselenin özünü kaçırıyoruz. Küresel şirketlerin katkı maddelerle insanlığı ölüme sürüklediğini görmüyor musunuz? Kübra Ağca buna karşı alternatif sağlıklı beslenme için çaba harcıyor ise nasıl onu desteklemeyiz?"

Soner Yalçın, gardrop muhalefetin tüylerini diken diken edecek! ile ilgili etiketler Soner Yalçın TRT organik hoşaf
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.