Soner ve Naz'ın yakınlaşması Son Yaz'a damga vurdu! Dizinin her anı fantastik! Son Yaz Naz adeta alev atıyor!

Fox Tv'nin Cuma akşamları rekor kıran dizisi Son Yaz izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. 9 Nisan akşamı yayınlanan son bölümde Soner ve Naz'ın yakınlaşması diziye damga vurdu. Öte yandan Selim'in liseli aşıklar gibi Canan'a yanaşma çabaları ve aralarındaki flört dizinin takipçileri tarafından ilgiyle takip edildi.

Son Yaz dizisi 15. bölümüyle haftanın en çok konuşulan dizisi oldu. Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan'ın rol aldığı dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlandı. Soner ve Naz'ın yakınlaştığı sahneler izleyiciyi ekrana kilitlerken Savcı Selim ile Canan'ın adeta liseli aşıklar gibi tekrar flörtleşmeleri izleyicinin sosyal medyada en çok konuştuğu sahneler oldu.

SON YAZ DİZİSİNDE SONER VE NAZ'IN YAKINLAŞMASI KONUŞULUYOR!

9 Nisan akşamı yayıhnlanan yeni bölümde Soner'in Naz'a olan aşkı, her an çok değerli bir vazoyu kıracakmış gibi üzerine titremesi diziyi izleyenleri duygulandırdı. Soner'in "diyorum ki, bu güzel kızın benim yanımda ne işi var" diyerek Naz'a olan duygularını itiraf etmesi haftalardır konuşulan hatta istenilen sahneyi yaşattı.

Soner ve Naz'ın yakınlaşması Son Yaz'a damga vurdu! Dizinin her anı fantastik! Son Yaz Naz adeta alev atıyor!

SON YAZ NAZ ADETA ALEV ATIYOR!

Cesur, şımarık, tatlı, şıpsevdi, eğlenceli, dışa dönük, maceracı, heyecanlı, flörtöz, gözü yükseklerde, özgüveni yüksek, kıskanç, neşeli, iddialı, popüler, çocuksu ve çok güzel bir kız... Babasına çok düşkün... Annesinin üzerindeki baskısından hiç hoşlanmıyor. Üniversiteye başlayıp, özgürlüğüne kavuşacağı zamanı iple çekiyor. Geleceğine dair büyük umutları var ve her şeyin en iyisine kendisinin layık olduğunu düşünüyor.

 

Nasıl göründüğüne çok önem veriyor. İnstagram kızı... Küçük çapta bir influencer... Elinden telefonu düşmüyor. Modayı yakından takip ediyor. Markalar Naz’ın reklamını yapması için ona ürünlerini gönderiyorlar. Düzgün ve iddialı fiziği sayesinde giydiği her şeyi kendine yakıştırıyor. Online alışveriş tutkunu...

SAVCI SELİM'İN CANAN'LA FLÖRTÜ!

Diğer yandan dizinin takipçilerinin belki de en çok görmek istedikleri sahneleri Savcı Selim ile Canan oynuyor. Bu akşamki bölümde Selim'in Canan'a yanaşma çabaları ve ikili arasındaki flört çok konuşuldu.

 

Soner ve Naz'ın yakınlaşması Son Yaz'a damga vurdu! Dizinin her anı fantastik! Son Yaz Naz adeta alev atıyor! ile ilgili etiketler Fox TV son yaz naz son yaz soner
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.