Son Yaz neden final yapıyor? Bitiyor mu?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Son Yaz final yapıyor. Başrollerinde Ali Atay ile Alperen Duymaz’ın oynadığı Son Yaz dizisi 26. bölümü ile ekranlara veda ediyor. Peki, Son Yaz dizisi neden final yapıyor?

Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay ve Hafsanur Sancaktutan'ın oynadığı Son Yaz dizisi 26. bölümü ile 16 Ekim Cumartesi akşamında final yaparak ekranlara veda ediyor. O3 Medya imzalı, yönetmeliğini Semih Bağcı'nın yaptığı, Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç'in senaryosunu birlikte kaleme aldığı Son Yaz dizisinin neden final yapacağı merak ediliyor.

Son Yaz final mi yapıyor?

FOX TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi 16 Ekim tarihinde son bölümü ile sevenlerine veda edecek. İzmir’de çekilmeye başlanan ve daha sonrasında da yeni sezonda Rize’deki yeni sahneleri ile ekranlara taşınan Son Yaz dizisi akabinde de İstanbul’da kadar taşınmış ancak son sezon öncesinde sevilen oyuncu Funda Eryiğit’in diziden ayrılmasından sonra reytinglerde büyük düşüş yaşanmıştı.

Son Yaz final özeti

Hayat ağır bir sınavdır. Selim, yaşadığı onca şeyden sonra kendisiyle ve geçmişiyle büyük bir yüzleşmeye girer. Bu yüzleşme Selim’i, kendisini sorgulamaya götürür. Çocukları için her şeye yeniden başlama kararı alır ancak Selim’in sınavı henüz bitmemiştir.

Akgün ve Yağmur ise içlerinde biriktirdikleri öfke ve tutkuyla sınav verirler. Öfke mi yoksa tutku mu kazanacaktır? Son Yaz finali, gittiği yoldan emin olan ve bu yolda attığı adımların sonucundan korkmayanların finalidir.

Son Yaz neden final yapıyor? Bitiyor mu? ile ilgili etiketler son yaz final
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.