Son Yaz dizisinin Akgün'ü Alperen Duymaz, Fethiye'deki yangın söndürme çalışmalarına katıldı

Daha önce rol aldığı 'Bodrum Masalı', 'Çukur', 'Çarpışma' gibi dizilerle gönüllerde taht kuran ve son olarak Fox TV'de yayınlanan 'Son Yaz' dizisinde Akgün karakteriyle başrolde yer alan 28 yaşındaki oyuncu Alperen Duymaz, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşım ile Fethiye'deki yangın söndürme çalışmalarına destek verdiğini duyurdu.


Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen ve devlet kurumları ile birlikte gönüllü vatandaşların da yardımıyla kontrol altına alınmaya çalışan yangın bölgelerine binlerce vatandaş gitti. Çukur dizisinde "Emrah Komiser" karakteriyle ünlenen ve son olarak Son Yaz dizisinde hayranlarıyla buluşan Alperen Duymaz da sosyal medya hesabından paylaştığı video ile söndürme çalışmalarına destek verdiğini gösterdi.

 Alperen Duymaz

Oyuncu Alperen Duymaz da Fethiye'de yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Sosyal medyada hesabından canlı yayın açan oyuncu, yangın bölgesine yardım istedi. Yayın sırasında tankerlerde su bittiğini söyleyen Duymaz, herkesi bölgeye yardıma çağırdı. 28 yaşındaki genç oyuncunun nefes nefese kaldığı anlar kameraya yansıdı.

 

Son Yaz dizisinin Akgün'ü Alperen Duymaz, Fethiye'deki yangın söndürme çalışmalarına katıldı ile ilgili etiketler Alperen Duymaz Yangın Orman Yangını Fehtiye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.