Melih Gökçek MHP'den aday olacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Bursa'da 98 yaşında yaşamını yitiren Hüseyin Kocaman'ın cenaze törenine katıldı. Cenazede, Bursa Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Recep Altepe de yer aldı. Cenazede Gökçek'e gündeme damga vuran MHP'nin "Ankara için düşünüyoruz" açıklaması soruldu.

Bursa’da Ulu Camii bahçesinde yıllardır tespih satan, çevresinde ‘Tespih Baba’ olarak anılan Hüseyin Kocaman, yaşlılığa bağlı sebeplerden sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Melih Gökçek MHP'den aday olacak mı?

Doğum gününde ölen Kocaman için Ulu Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Melih Gökçek MHP'den aday olacak mı? - Resim : 2

İKİ ESKİ BAŞKAN CENAZEDE BULUŞTU

Cenazeye, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ile kendisi ile aynı dönemde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Recep Altepe de katıldı. Gökçek’in Kocaman ile yıllar öncesine dayanan tanışıklığı olduğu öğrenildi.

Melih Gökçek MHP'den aday olacak mı? - Resim : 3

TELEFONLA KONUŞMAYI CEVAP VERMEYE TERCİH ETTİ

Gökçek, cenaze namazının ardından aracına giderken, gazetecilerin, MHP’nin, 2019 yerel seçimlerinde kendisini Ankara’dan aday göstereceği iddiasına ilişkin soruya cevap vermedi.

 

 

Melih Gökçek MHP'den aday olacak mı? ile ilgili etiketler Melih Gökçek Bursa mhp'den aday olacak mı? recep altepe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.