İsmailağa cemaatinin liderinden haber var

Bir süredir hastanede tedavi altında tutulan İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Ahmet Ustaosmanoğlu tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Ustaosmanoğlu yoğun bakımdan çıkarak normal servise alındı. Bu arada cemaate bir de çağrıda bulunuldu.

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören İsmailağa cemaati lideri Mahmud Ustaosmanoğlu'nun  sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yapıldı.

Oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu tarafından yapılan açıklamada Mahmud Ustaosmanoğlu'nun yoğun bakımdan çıkarak normal servis odasına alındığı ifade edildi.

İsmailağa cemaatinin liderinden haber var

Ahmet Ustaosmanoğlu'nun İsmailağa cemaatinin sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle:

"Şükürler olsun! Efendi Hazretlerimiz yoğun bakımdan çıkarak servis odasına geçmiştir. Sağlık durumunun daha iyiye gitmesi için duâlara devam edelim.

Efendi Hazretlerimizin sıhhatleri için ihvân ve muhibbânımızın günlük en az 41 Fâtiha-i Şerîfe ve 1 Yâsîn-i Şerîf okumaları, 2'şer rekât hâcet namazı kılıp müteakiben duâ ve niyâz üzere bulunmaları büyüklerimiz tarafından tavsiye edilmektedir."

İsmailağa cemaatinin liderinden haber var - Resim : 2

İsmailağa cemaatinin liderinden haber var ile ilgili etiketler İsmailağa Cemaati Mahmud Ustaosmanoğlu Ahmet Ustaosmanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.