Son dakika magazin haberleri!

Son dakika magazin haberler. Magazinde neler oluyor? En son haber burada. Magazin haberlerini son dakika haberleri takip edin. Son dakika magazin haberlerini, Türkiye'de gerçekleşen en güncel ve en son magazin haberlerini 7/24 takip edebilirsiniz. Son Dakika sayfamızdan en son gelişmeleri, flaş haberleri dakika dakika takip edin. Detaylar haberimizde...

1-Serhat Akın Survivor bombasını patlattı!
Eski futbolcu ve Survivor yarışmacısı Serhat Akın, internet üzerinden yaptığı bir yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akın, yarışmacılardan Sema ve Adem'in aşk yaşadığını söyledi.

Son dakika magazin haberleri!

Survivor sonrası internet üzerinden yayınlar yaparak bir çok kişi tarafından izlenen eski futbolcu Serhat Akın, Survivor ile çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Akın, Survivor Sema'nın Adem Kılıçcı ile aşk yaşadığını iddia etti.

"BEN NASIL YAPACAĞIM ADADA?"

Serhat Akın internet üzerinden gerçekleştirdiği yayında Survivor Sema'nın Adem ile Hakan Hatipoğlu'nu sevmediğini ifade ederek, "Sema Survivor"u giderken beni aradı. Adem filan bunlarla ben nasıl yapacağım adada filan dedi. Bende dedim ki... Sen güçlü kadınsın git çocuğunun için mücadele et.

Son dakika magazin haberleri! - Resim : 2


"ADEM'LE SEVGİLİ OL DEMEDİM"

Turabi ile görüş, Hakan ile görüş Adem ile görüş bu arada Sema Adem ile Hakan Hatipoğlu"nu hiç sevmiyordu. Aynı takımda olduğunuz için takım ruhunu sağlam için görüş dedim. Ağlama dedim pes etme dedim moral verdim başarırsın dedim. Ama ben şimdi kalkıp git Adem'le sevgili ol demedim" ifadelerini kullandı.

 

2-Rock müziğin kraliçesiyken köylü oldu!
Ünlü rockçı Özlem Tekin, müziğe ara verdikten sonra 2006 yılında Bodrum'a yerleşmişti. İki yıl önce Küçükbük Mahallesi’nin “muhtar azası” olan Özlem Tekin bir süre önce Bodrum’u da terk etti.

Son dakika magazin haberleri! - Resim : 3
Şarkıcı, Muğla- Milas’taki bir köyde ortaya çıktı. 17 dönüm arazi alıp üzerine küçük ve mütevazı bir ev yaptıran Özlem Tekin kız kardeşini de yanına aldı. Yeni hayatı sayesinde gençleştiğini söyledi.

ATLA KAHVEYE GİDİYO

Son dakika magazin haberleri! - Resim : 4

Posta’dan Hakan Kırarslan’ın haberine göre; bir zamanların ünlü rock’çısı yeni yaşamını şöyle anlattı:

“Cep telefonu da dahil olmak üzere hiçbir teknolojik alet kullanmıyorum. Tek eğlencem atımla köy kahvesine gidip okey oynamak. Beş köpeğim, bir at ve eşeğim var. Çiftliğimde mutluyum. Temizliğimi bile kendim yapıyorum. Bütün gün şalvar ve terlikle dolaşıyorum. Keşke bu hayatı daha önce seçseydim.”

3-Yıllar sonra gelen 'Doktorlar' itirafı!
Oyunculuğu bırakıp moda sektörüne adım atan Yasemin Özilhan, Aslı Şen'ın YouTube kanalındaki programına konuk oldu. Özilhan hakkında merak edilenleri anlattı.

Son dakika magazin haberleri! - Resim : 5

Yüzünde estetik olduğuna dair iddialara açıklık getiren Özilhan, “Hep estetik diyorlar ama ben bir tek dudağımı yaptırdım. Doktorlar dizisinde 58 kiloydum. Şuan 50 kiloyum. Diziye 20 yaşında başladım, 22’de bitirdim."

"BANA ZORLA KİLO ALDIRMIŞLARDI"

"Şuan 33 yaşındayım. Belli bir yaştan sonra yüz inceliyor, oturuyor. O dizi için bana zorla kilo aldırmışlardı” şeklinde konuştu.

 Son dakika magazin haberleri! - Resim : 6

Hamilelik döneminde aldığı kilolarla ilgili de konuşan Yasemin Özilhan şunları söyledi:

“Emine’de 19 kilo aldım 74 kilo ile doğuma girdim. 2 ay içinde 25 kilo verdim. 50 kiloya düştüm. Zaten 1,5 ay sonra ikinciye hamile kalmışım… Büyük olan aynı babanne. Küçük olanın hatları bana benziyor ama renkten dolayı baba tarafı görünüyorlar… Doğumdan sonra zayıflamak için bir çabam oldu. Çikolatalı gofret yediysem, onun kalorisi kadar da koştum. İzzet 20 kilo aldı. 90’lara çıktı. İkinci hamileliğimin sonunda o kilo vermeye başladı. Hala günde çift idman yapıyor. Ben kick boks yapıyorum. Emine’de çok kilo aldım. Emzirme dönemi bitince, ekmeği kestim. Bir daha hiç ekmek yemedim.”

Son dakika magazin haberleri! ile ilgili etiketler Son dakika son dakika magazin en son haber
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.