Bakan Fahrettin Koca'dan 'okul' uyarısı

Gelen son dakika haberine göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından çocuklar ve gençlerin koronavirüs salgınına karşı elinden geleni yaptığını belirterek, 'Kurallara uyulsun, okullara dönülsün' paylaşımında bulundu.

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Çocuklar ve gençler, okulları, büyükleri ve salgına karşı başarı için elinden geleni yapıyor. Kurallara uyulmazsa hayatın nasıl aksadığının en büyük tanığı şu anda onlar. 83 milyon yeniden birleşelim, savaşa kaldığımız yerden devam edelim. Büyük küçük riski azaltalım. Var mısınız?"

Koca'nın paylaşımındaki fotoğrafta "Kurallara uyulsun. Okullara dönülsün." ifadesi kullanıldı.

Bakan Fahrettin Koca'dan 'okul' uyarısı

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Bakan Koca, dün akşam saatlerinde Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosunu paylaşarak, ''Yeni tanı sayımız dünkünden daha az. Şu ana kadarki toplam vaka sayımızdan 12.366 KİŞİ halen aktif hasta: Yani, virüsü yayma potansiyeline sahip. Bunlar ve temaslıları İZOLASYONDA. Dikkat eder, kendimizi DIŞARIDAKİ RİSKTEN korursak, daha hızlı başarırız.'' ifadelerini kullanmıştı.

İşte Türkiye'de koronavirüs bilançosu;

Bakan Fahrettin Koca'dan 'okul' uyarısı - Resim : 2

 

 

Bakan Fahrettin Koca'dan 'okul' uyarısı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Korona salgın Okul Öğrenci tedbir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.