Milli Savunma Bakanlığı'ndan celp ve sevk açıklaması

Gelen son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı'ndan Ağustos/Eylül 2020 celp ve sevk dönemlerinde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er statüsündeki yükümlülere yönelik duyuru yapıldı. Peki asker adayları ne zaman

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter üzerinden celp ve sevk işlemlerine dair bir açıklama yayınladı.

Açıklamada, MSB Askeralma Genel Müdürlüğü internet sitesinde Ağustos/Eylül 2020 celp ve sevk dönemlerinde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er statüsündeki yükümlülere yönelik duyurunun yayınlandığı bildirildi.

NE ZAMAN SİLAHALTINA ALINACAKLAR?

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan flaş açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Ağustos/Eylül 2020 celp ve sevk dönemlerinde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er statüsündeki yükümlülere yönelik duyuru MSB Askeralma Genel Müdürlüğü internet sitesinde yayımlanmıştır."

Peki sınıflandırma ve seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Askeralma Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre sınıflandırma ve seçim sonuçları 29 Temmuz'da e-Devlet'ten açıklanacak.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan celp ve sevk açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı'ndan celp ve sevk açıklaması ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı asker askerlik seçim sınıflandırma ve seçim sonuçları ne zaman açıklanak bedelli sonuç msb
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.