Bakan duyurdu: Afet bölgesinde faturalar ertelendi

Gelen son dakika haberine göre; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Giresun'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle yaptığı açıklamada, ''Vatandaşlarımızın ilçelerimiz ve köylerimiz dahil faturalarının tahakkuk ve tahsilatlarını erteliyoruz'' dedi.

Giresun'da yaşanan ve 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiği sel felaketinin yaraları sarılmaya başlandı. Birçok evin ve iş yerinin hasar gördüğü kentte, vatandaşları rahatlatacak açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den geldi.

''FATURALAR ERTELENECEK''

Dönmez, afet bölgesindeki vatandaşların ilçe ve köyler dahil elektrik faturalarının tahakkuk ve tahsilatının erteleneceğini açıkladı.

Sel bölgesini ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in açıklamalarından satır başları:

"Ümidimiz en kısa süre içerisinde hayatın normalleşmesine katkı sağlayacak olan elektrik hizmetini süratle vatandaşlarımıza kazandırmaktır. Afet bölgesindeki vatandaşlarımızın ilçelerimiz ve köylerimiz dahil elektrik faturalarının tahakkuk ve tahsilatını erteliyoruz."

2 BİN 600 ABONENİN ELEKTRİĞİ KESİK

"Olay anı itibarıyla yaklaşık 20 bin abonenin elektriği kesilmişti, Dereli'de bugün itibarıyla 2 bin 600 abonenin elektriği kesik. Bunun da yaklaşık 1700-1800'ü Dereli merkezde, diğerleri de muhtelif köylerimizde."

 

Bakan duyurdu: Afet bölgesinde faturalar ertelendi ile ilgili etiketler Fatih Dönmez Elektrik Giresun fatura erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.