Azerbaycan'dan flaş açıklama: Akut evresinden sonra barış görüşmelerine dönebiliriz

Gelen son dakika haberine göre; Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'la devam eden çatışmalar hakkında kritik bir açıklama yaptı. Aliyev, akut evresinin sona ermesinin ardından barış görüşmelerine dönebileceklerini bildirdi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan'ın Ermenistan'la barış görüşmelerine askeri çatışmaların akut evresi bittikten sonra döneceğini açıkladı.

''TÜRKİYE'NİN DE MÜZAKERELERDE YER ALMAYA HAKKI VAR''

Reuters'ın Rus TASS ajansına dayandırdığı habere göre; Aliyev Türkiye'nin müzakere görüşmelerinde yer almaya hakkı olduğunu da belirtti.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan ise dün yaptığı açıklamada ülkesinin sadece Türkiye'nin Azerbaycan - Ermenistan çatışmalarında yer almaması koşuluyla ateşkes görüşmeleri yürüteceklerini belirtmişti.

Azerbaycan'dan flaş açıklama: Akut evresinden sonra barış görüşmelerine dönebiliriz ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Akut Evresi aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.