Son dakika... Cemil Taşçıoğlu'nun arkadaşı Oral Çalışlar yazdı: SuperHaber'de görünce hemen telefona sarıldım

Son dakika... Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu'nın Koronavirüs'e yakalandığını Türkiye SuperHaber'in Mevlüt Yüksel imzalı haberi ile öğrenmişti. SuperHaber'in bu haberi gündemde bomba etkisi yarattı. Posta Gazetesi yazarlarından Oral Çalışlar, Taşçıoğlu'nun arkadaşı olduğunu belirterek, konuyla ilgili duygusal bir yazıyı köşesine taşıdı.

Profesör Cemil Taşçıoğlu'nun yakın arkadaşı olduğunu belirten Oral Çalışlar, bu üzücü haberi duyar duymaz sarsıldığını belirterek, yakın arkadaşı Taşçıoğlu'nun durumu hakkında bilgi aldığını ifade etti. 

 

İşte Çalışlar'ın o yazısı;

"Prof. Cemil Taşçıoğlu...

“Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'na Korona karantinası” başlığını görünce sarsıldım. Dostum, arkadaşım, doktorum Cemil’le ilgili Süperhabertv’deki haber şöyle: “İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu Koronavirüs semptomları gösterdiği için hastanede karantinaya alındı. Taşçıoğlu, yayınladığı videoda 'kendisini iyi hissettiğini, zorunlu bir bekleyiş içinde olduğunu' açıkladı.”

Hemen telefona sarıldım. Aldığım haberler umutlandırıcıydı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi (Çapa) acil servisinde yatan Cemil iyi durumda. Durumu stabil. Bu şekilde seyretmesi halinde sağlığına kavuşacak gibi görünüyor. Dr. Cemil Taşçıoğlu ile uzun yıllara dayanan arkadaşlığımız var. Sağlığımız bir sorun çıkarttığında başvurduğumuz ilk isim odur."

ORAL ÇALIŞLAR'IN YAZISININ TAM METNİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Son dakika... Cemil Taşçıoğlu'nun arkadaşı Oral Çalışlar yazdı: SuperHaber'de görünce hemen telefona sarıldım ile ilgili etiketler Cemil Taşçıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.