Son dakika memurların zam oranı belli oldu! Ne kadar zam aldı? En düşük memur aylığı!

Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memurun ek zam oranı da belli oldu. Memurlar zam oranlarını merakla araştırıyorlar. Peki en düşük memur aylığı ne kadar? Memurların zam oranı nedir? Detaylar haberimizde...

 
Son dakika en düşük memur aylığı ne kadar? Memurun enflasyon farkı zammı belli oldu. Memurlar ise zam oranalrını büyük bir merakla araştırılıyor. Peki en düşük memur aylığı ne kadar? Memurların zam oranı nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

 Son dakika memurların zam oranı belli oldu! Ne kadar zam aldı? En düşük memur aylığı!

Yılbaşında yüzde 4 zam alan memur ve memur emeklileri, enflasyondaki artışla ortaya çıkan 5,17 puanlık farkı temmuz ayında yapılacak zamla alacak.
 
Toplam zam yüzde 3,5+ enflasyon farkı olacak. Memur ve memur emeklisine yılın ilk yarısında yüzde 4, ikinci yarısı için yüzde 3,5 zam kararı alınmıştı.
 
Temmuz ayında memur, sözleşmeli personel ve memur emeklisi yüzde 8,67 zam alacak. İşçi ve Bağkur emeklisinin zam oranı ise yüzde 9,17 oldu.
 
Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Temmuz'da alacak.
 
Maliye Bakanlığı, "Enflasyon farkıyla birlikte en düşük memur maaşı 3 bin 133 liraya, en düşük memur emekli aylığı 2 bin 149 liraya yükseldi." şeklinde açıklama yaptı.
 
 
Son dakika memurların zam oranı belli oldu! Ne kadar zam aldı? En düşük memur aylığı! ile ilgili etiketler memur maaş zam oranları
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.