Somer ve Türkan Aşkı Alevlendi! Üç Kız Kardeş 33. bölümde neler oldu?

Üç Kız Kardeş, 3 Ocak Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Somer evi terk edince, Türkan peşine düşmüştü. Somer ile barışmayı başaran Türkan'ın daha zorlu bir sınav bekliyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.

Üç Kız Kardeş, 3 Ocak Salı akşamı seyirciyle buluştu.

SOMER, TÜRKAN'A KARŞI KOYAMIYOR

Evi terk eden Somer'in nerede olduğunu Özer'den öğrenen Türkan, yılbaşı akşamı çok sevdiği Somer'in yanına gitti. Somer başta Türkan'ı görüp sinirlense de daha sonra vicdanına yeni düşüp üşümesin diye kapıyı açtı.

RÜÇHAN, NESRİN'İN AĞZINI ARIYOR

Nesrin'in evinde verilen yılbaşı partisine ansızın katılan Rüçhan, sofrada Sevilay ve Mustafa2yı görünce şok oldu. Tepkisini belli etmemek için kendini sıkan Rüçhan, müsait bir an kolladı ve Nesrin'e Sevilay'ı kimin çağırdığını sordu. Nesrin ise Rüçhan'ın tedirginliğini anladı ve Sevilay'dan şüphelenmeye başladı.

Yeni yıla girmeye saniyeler kala herkesi salona toplayan Nesrin, hepsi birlikte keyifli anlar yaşadılar.

SOMER VE TÜRKAN'IN AŞKI ALEVLENDİ

Kendini bir şekilde Somer'e affettirmeyi başaran Türkan, birbirlerini anlamaya başladığı anda kava bitti ve yerini sevgi aldı. Sabah sarmaş dolaş uyanan Türkan ve Somer, sabah kahvaltısında ise keyifli anlar yaşadılar.

Kahvaltıdan sonra odun kırmak için bahçede vakit geçirirlerken araba sesi duydular. Arabadan Mine'nin indiğini görünce Türkan ve Somer'de çok şaşırdı. Mine'nin eskiden bu eve Somer ile birlikte geldiğini öğrenen Türkan çok sinirlendi. Kiraz'ın üşümemesi için eve davet ettiler. Mine yine her zaman ki arsızlığını yapıp Kiraz ile birlikte duş almak istedi. Somer yıkanmaları için izin verince Kiraz'ı yıkaması için Somer'den yardım istedi.

NESRİN, RÜÇHAN'IN DERT ORTAĞI OLDU

Özer ve Sevilay arasında yaşananlardan şüphelenen Nesrin, Dönüş'ün ağzını aramaya çalıştı. Sevilay hakkında şüphelerinin doğru çıktığını anlayan Nesrin, Rüçhan'ın yanına gidip dertleşmeye başladı.

Özerden Rüçhana bitmeyen ihanet Üç Kız Kardeş 33. bölümde neler oldu

RÜÇHAN İHANETİ GÖRDÜ

İş bahanesiyle Rüçhan, Sevilay ve Özer'i yan yana getirdi. 3'ü birlikte iş konuşmaya başladılar. Ayla'yı acil araması için tembihleyen Rüçhan, telefon gelince apar topar kalktı. Özer ve Sevilay'ı uzaktan izleyen Rüçhan, bir süre sonra el ele tutuştuklarını görünce şoke oldu.

Eve gelen Rüçhan, torunu Kiraz'ı sevdikten sonra Özer'i odaya çağırdı. İhaneti fotoğraflarla kanıtlayan Rüçhan, Özer ile yüzleşmeye başladı.

Somer ve Türkan Aşkı Alevlendi! Üç Kız Kardeş 33. bölümde neler oldu? ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.