Sokak ortasında dehşet: Amca ve yeğen aynı yerde benzin dökerek kendini cayır cayır yaktı!

Bursa'da cezaevinden yeni çıkan 26 yaşındaki bir genç sokak ortasında 'Yaşamak istemiyorum.' diyerek üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi. Cayır cayır yanan genç adamın o dehşet verici anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay sonrası yanana gencin amcasının da aynı sokakta birkaç sene önce kendini yaktığı öğrenildi.

Bursa'da saat 11.00 sıralarında Osmangazi'ye bağlı Demirtaşpaşa Mahallesinde korkunç bir olay yaşandı.

ÇIĞLIKLARI DUYAN ESNAF ALEV TOPUNA DÖNEN GENCİ SÖNDÜRDÜ

Cezaevinden yeni çıktığı iddia edilen 26 yaşındaki Uğur Can B., "Yaşamak istemiyorum" diyerek üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi. Sokaktaki esnafın çığlıkları duyması üzerine alev topuna dönen genç yangın söndürme tüpüyle söndürüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

AĞIR YARALI KURTULDU

112 ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalede Uğur Can B'nin vücudunda 2. derece yanıklar olduğu tespit edildi. Genç, ağır yaralı olarak Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Sokak ortasında dehşet: Amca ve yeğen aynı yerde benzin dökerek kendini cayır cayır yaktı!

YANARKEN DE 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYE BAĞIRDI

Dükkân sahiplerinin müdahalesi sonucu ağır yaralı olarak kurtarılan şahsın abisinin cezaevinde olduğunu söyleyen vatandaşlardan N.Ü, “Karşıdaki bahçeye girmiş. Yaşamak istemiyorum artık diyerek üzerine benzin dökmüş. Alevler içinde yanarken hurda buzdolabına çarpıp yere düşmüş. Mahalle sakinleri köpük sıkarak söndürmüş. Buralarda görüyordum. Madde bağımlısı büyük ihtimalle. Kapının önünde dikilip boş boş bakınırdı. Benim burada gördüğüm kadarıyla öyleydi. Abisi de şu ân cezaevinde. Hayata bu şekilde bir küskünlüğü vardı belki de. Yanarken de ölmek istemiyorum diye bağırıyordu” konuştu.

Sokak ortasında dehşet: Amca ve yeğen aynı yerde benzin dökerek kendini cayır cayır yaktı! - Resim : 2

AMCASI DA AYNI YERDE İNTİHAR ETMİŞ

12 farklı suç kaydının olduğu öğrenilen şahsın amcasının da birkaç yıl önce aynı yerde kendini yakıp canına kıydığı öğrenildi. Polis olayla alakalı tahkikat başlattı.

Sokak ortasında dehşet: Amca ve yeğen aynı yerde benzin dökerek kendini cayır cayır yaktı! ile ilgili etiketler Bursa benzin amca yeğen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.