Sohayko'dan Pitbull'un saldırdığı kızın ailesine dava! Asiye Ateş'in sorumlusu ana babasıymış!

Gaziantep'te yaşanan olayda 4 yaşındaki Asiye Ateş, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğramış ve daha sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Sohayko Derneği tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada ihmal bulunduğu gerekçesiyle Asiye Ateş'in ailesinden şikayetçi olacaklarını resmen duyurdu.

Gaziantep’te Beştepe Mahallesi'nde, 22 Aralık günü oturdukları sitenin bahçesinde oynarken 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Hüseyin Ateş'in kızı Asiye Ateş olayı sonrasında Türkiye’de yer yerinden oynamıştı.

Asiye'nin çığlıklarını duyanlar yarıma koşarken güçlükle kurtarılan minik kıza ilk müdahale Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapıldı ve hemen ardından da özel bir hastaneye sevk edilerek ameliyata alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla Asiye, gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra Sağlık Bakanlığı'nca görevlendirilen ambulans uçakla Antalya'ya getirildi. Ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Asiye, Pediatri Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

Sohayko Derneği tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada sorumsuz anne babaya imada bulunarak, “Tekrarlıyoruz.. Gaziantep'te 4 yaşındaki asiye kızımızın evinde süt içmesi cizgi filim izlemesi gerekirken yanında annesi babası olmadan basket sahasında bu köpeklerle ne işi vardı ?

Basket sahasına köpeklerle birlikte güle oynaya giren ( 2. Video ) bu köpeklerle sarmaş dolaş fotoğrafları olan asiye kızımıza köpekler neden birden bire saldırdı ?

Kim köpekleri asiyenin üzerine kışkırttı ? Kim bu köpekleri tahrik etti ?

O sırada anne baba neredeydi ?

Neden ulusal basın ve tüm haber kanalları asiyenin kendi halinde oyun oynarken sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını idda etti ?

Asiyenin hayatını tehlikeye atan sorumsuz anne babadan , köpekleri ağızlıksız dolastiran o sırada asiyeyi köpeklerin yanına sokan kişilerden, Derneğimiz ve dernek başkanımızı tehdit eden hakaret eden tüm kendini bilmezlerden şikayetçi olacağımızı kamuoyuna bildiririz.. Bizi susturamayacaksınız..” ifadeleri kullanıldı.

Sohayko'dan Pitbull'un saldırdığı kızın ailesine dava! Asiye Ateş'in sorumlusu ana babasıymış! ile ilgili etiketler Asiye Ateş pitbull Sohayko Derneği
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.