Soğuğu bahane eden Manuş Baba'ya Sivaslı hayranlarından büyük tepki!

Sivas’ta buz gibi soğuk havaya aldırış etmeden Manuş Baba’nın konserine akın eden onlarca kişi büyük bir şok yaşadı. Hayranlarını saatlerce bekleten Manuş Baba, soğuğu bahane ederek sahneye çıkmayınca sosyal medyadan tepkiler gecikmedi.

Hafta sonunda Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi, binlerce kişiye ev sahipliği yaptı. Dondurucu buz gibi soğuğa aldırış etmeyen yaklaşık 10 kişinin ziyarette bulunduğu kayak merkezinde günler öncesinden konser tertiplendi. Türkiye'nin sevilen sanatçısı Manuş Baba'nın konserde sahne alacağı haberini alanlar meydanı hınca hınç doldurdu.

Saat 14.00 gibi başlaması beklenen konser için heyecanlı bekleyiş bir kabusa dönüştü. Manuş Baba'nın soğuğu bahane ederek sahneye çıkmayacağı haberi kısa sürede meydanı dolduranlar tarafından büyük hayal kırıklığı ile sonuçlandı.

Soğuğu bahane eden Manuş Baba'ya Sivaslı hayranlarından büyük tepki!

Duruma tepki gösteren hayranlar ise "Biz onun için gelmiştik. Bu soğukta saatlerce onu bekledik. Sahneye çıkmaması bizleri çok üzdü. Bu yaptığını kendisine yakıştıramadık" dediler.

Soğuğu bahane eden Manuş Baba'ya Sivaslı hayranlarından büyük tepki! ile ilgili etiketler Manuş Baba Konser Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.