Smart Güneş Enerjisi Teknoloji A.Ş. Halka Arz Ne Zaman? Hisse Fiyatı Ne Kadar?

Sermaye Piyasası Kurulu Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı. Peki Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş hisse fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar?

Sermaye Piyasası Kurulu Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret'in halka arz başvurusunu onayladı.

Borsaya iki şirket daha geliyor - Dünya Gazetesi

SMART GÜNEŞ ENERJİSİ TEKNOLOJİLERİ HİSSE FİYATI NE KADAR?

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri'nin halka arzında, şirketin ortağı konumunda bulunan Smart Holding'in sahip olduğu 6.340.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da halka arz edilecek. 1 TL nominal değerli paylar 14,00 TL sabit fiyat üzerinden satışa çıkacağı halka arzda, fazla talep gelmesi halinde Smart Holding A.Ş.’nin sahip olduğu 6.368.000 TL nominal değerli (B) grubu payların ek satışı gerçekleştirilebilecek. Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri, halka arz süreci sonunda 127.500.000 TL'lik mevcut sermayesini, bedelli yöntemiyle 25.500.000 TL artırarak 153.000.000 TL'ye yükseltecek.

Smart Güneş Enerjisi Teknoloji A.Ş. Halka Arz Ne Zaman? Hisse Fiyatı Ne Kadar? ile ilgili etiketler halka arz Smart Güneş enerjisi hisse fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.