Skrtel'in hareketi penaltı mı?

Fenerbahçe'nin Konyaspor'u yendiği maçta ikinci yarıda yaşanan bir pozisyon maça damgasını vurdu. Otoriteler pozisyonu penaltı olarak değerlendirirken Aykut Kocaman da hakemi eleştirdi.

Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Atiker Konyaspor - Fenerbahçe maçına hakem Bülent Yıldırım'ın kararları damga vurdu. Maçın 72. dakikasında Martin Skrtel'in ceza sahası içinde elle dokunduğu pozisyonda Konyasporlu futbolcular penaltı bekledi. Yıldırım ise oralı olmadı.

Maç sonrasında yorumcu Rıdvan Dilmen pozisyonun penaltı olduğunu söylerken Konyaspor teknik Direktörü Aykut Kocaman da hakeme sitem etti.

Yıldırım'ın yönetimi, Konyasporlular'ı mutlu etmedi. Konyasporlu futbolcular pozisyon sonrasında itiraz ederken karar değişmedi. Maçın geneli yer yer sertliklere sebep oldu. Bülent Yıldırım 4 kez sarı kartına başvururken bu 4 kart da Fenerbahçeli futbolculara gösterildi.

Skrtel'in hareketi penaltı mı? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Martin Skrtel penaltı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.