Siyonist haham Azimov’u kim koruyor?

KKTC’de tabelası indirilen siyonist CHABAD’ın atadığı haham Azimov’a soruşturma açılamadığı öğrenildi. Evinde iki Afrikalı hizmetçi çalıştırdığı belirlenen Azimov’un ABD’ye kaçtıktan sonra evinden eşya ve evrak almak üzere gelenler olduğu ancak polisin bu kişilere izin vermediği belirtildi. Haham Azimov’un dünya kumarhaneler kralı ABD’li Sheldon Adelson ile Ukraynalı milyarder Ihor Valeriyovych Kolomoysky’den büyük maddi destek aldığı iddia edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL / ÖZEL HABER


KKTC bir yandan binlerce Yahudinin arazi ve konut almaları ile sessiz işgali diğer yandan da yasa dışı faaliyette bulunan siyonist CHABAD örgütünün yeni yer açması ile çalkalanıyor.


CHABAD KAPATILDI HAHAM AZİMOV ABD’YE KAÇTI GELDİ VE YENİ YER AÇTI

KKTC’de Filistin modeli uygulamak istediği anlaşılan yasa dışı CHABAD adlı siyonist örgütün yeni bir oyunu ortaya çıkmıştı. Halktan gelen büyük tepkiler üzerine CHABAD’ın Girne’deki yeri kaymakam ve belediye tarafından kapatılmıştı. Bu arada paniğe kapılan siyonist haham Hillel Azimov ise ABD’ye kaçmıştı. Ancak Azimov’un dört gün önce gizlice KKTC’ye geldiği ve Girne’de bir evde yeniden siyonist faaliyetlere başladığı ortaya çıkmıştı.

Siyonist haham Azimov’u kim koruyor?


SİYONİST HAHAM AZİMOV’U KİM KORUYOR?


KKTC’de yasadışı faaliyetleri nedeniyle tabelası indirilen siyonist örgüt CHABAD’ın atadığı haham Azimov’a soruşturma açılamadığı öğrenildi. Evinde iki Afrikalı hizmetçi çalıştırdığı belirlenen Azimov’un ABD’ye kaçtıktan 3-4 gün sonra evinden bazı eşya ve evrak almak üzere gelenler olduğu ancak polisin bu kişilere izin vermediği öğrenildi. Azimov’un dünya kumarhaneler kralı olarak bilinen Sheldon Adelson’dan maddi destek aldığı iddia edildi. Adelson’un Amerika’nın en büyük kumarhane şirketi Las Vegas Sands'ın kurucusu ve sahibi. Yine Azimov’un yasadışı yollarla kazanç elde eden suç insanı İhor Kolomoiskyi ile beraber hareket ettiği öne sürüldü. Azimov ile beraber hareket eden Sheldon Adelson ve İhor Kolomoiskyi’nin siyonist örgüt CHABAD’a yakın olduklarını ve para desteğinde bulunmaları olduğu ifade edildi.

HAHAM AZİMOV VE KARANLIK İLİŞKİLERİ ORTAYA ÇIKTI!

Siyonist CHABAD adlı örgütün KKTC temsilcisi haham Azimov’un karanlık ve ilginç ilişkileri ortaya çıkmaya başladı.SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre dünya kumarhaneler kralı olarak bilinen Sheldon Adelson’un siyonist CHABAD ile olan ilişkisinin 1990’lı yıllara kadar uzanıyor. Adelson Rusya hahamı olarak dünyaca tanınan Putin’in en yakınındaki kişi olarak da bilinen Berel Lazar ile de ilişkili. Görünürde dini bir yapılanma gibi gözüneb CHABAD çok bilinen kumarhane patronu ile ilişkide olmakta bir sakınca görmüyor. KKTC’ye CHABAD’ın 2008 yılında atadığı haham Hillel Azimov’un adada bulunan ve kendisinin de gittiği kumarhaneler ile olan ilişkisinin her açıdan araştırılması gerektiği belirtiliyor.


UKRAYNALI MİLYARDER KOLOMOYSKY CHABAD’IN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ

CHABAD ile ilişkili ikinci dikkat çekici kişi ise, Ihor Valeriyovych Kolomoyskyi. Bu kişinin Ukrayna'nın organize Yahudi cemaatinin önde gelen isimlerinden olarak tanınıyor. Kolomoysky 1992 yılında PrivatBank'ı ve onun gayri resmi şirketleri olan Privat Group'u kurdu ve ardından geniş medya holdinglerini satın aldı. Yine Kolomoysky, 2008 yılında Kiev'deki ”Ukrayna Birleşik Yahudi Cemaati”nin Başkanı seçildi. Kolomoysky, Ukrayna kökenli Chabad hareketinin Ukrayna'daki önemli fon sağlayıcılarından biri olduğu kaydedildi. Aynı kişinin 2012 yılında Dnipro şehir merkezinde Avrupa'nın en büyük çok işlevli Yahudi Toplum Merkezi olduğu iddia edilen Menora inşaatını finanse ettiği vurgulandı. Bill Gates gibi hayırsever olarak tanıtılan Ukraynalı milyarder İhor Kolomoyskyi’nin,CHABAD ile olan ilişkisinin süreklilik gösterdiği biliniyor.

Siyonist haham Azimov’u kim koruyor? - Resim : 2


KKTC’DE Kİ DEV YAHUDİ YAPILANMASININ PERDE ARKASI


Kıbrıslı iş insanı olarak da bilinen İhor Kolomoyskyi’nin 2019 yılında sahibi olduğu 5.5 dolarlık PrivatBank’ın yan kuruluşu aracılığıyla taşınmasının ise şöyle olduğu konuşuluyor. Araştırmalarda Ukrayna Merkez Bankası PrivatBank'ın Kıbrıs şubesine yurt içi şubelerle aynı muameleyi yapıyor. Uzmanlara göre bu önemli detayda yetkililerin Kıbrıs'a aktarılan paranın Ukrayna'dan ayrıldığını asla tespit etmediği anlamına geliyor. Bu arada Kıbrıs’taki işlem düzenleyicilerinin toplam 5,5 milyar dolarlık çeşitli banka transferlerinin sahte sözleşmelerle desteklenmesini ya tespit edemedikleri ya da bunları durdurmak için gerekli önlemleri almadıkları görüşü ağırlık basıyor. Bu durumda sistemin offshore şirketlerin Kıbrıs’ta tuttuğu PrivatBank hesaplarına milyarlarca doların pompalanmasına olanak sağladığı şeklinde yorumlanıyor. Kıbrıs’ın Güneyi’ne İhor Kolomoyskyi’nin bilinen 5.5 milyar doları gelirken, KKTC’de 7 Mayıs 2013 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile vatandaş yapılan AFİK Group ve kurucusu Simon Mistriel Aykut’un aşağıdaki yatırımları tespit edildi.

2006 : 1 adet
2014 : 4 adet
2015 : 2 adet
2016 : 7 adet
2017 : 16 adet
2018 : 4 adet
2019 : 19 adet
2020 : 4 adet
2021 : 24 adet
2022 : 17 adet
2023 :Henüz bilinmiyor.

İŞTE SESSİZ YAHUDİ İŞGALİ İÇİN CEVAP BEKLEYEN ÖNEMLİ SORULAR…

Tüm bu bilgiler ve gelişmelerle beraber;

-KKTC’de CHABAD örgütünün temsilcisi olan haham Hillel Azimov’un, bizzat pazarlamasını yaptığı taşınmaz malların inşaat finansı için, CHABAD’çı İhor Kolomoyskyi inşaatlara para aktarıyor mu?

-CHABAD’ın KKTC’deki faaliyetleri,dünyanın en kudretli mafyasını,siyonist CHABAD ile olan açık ilişkileri,bu iki isim üzerinden neden görülemiyor?


-Dini bir yapılanma olarak antisemitizmin arkasında büyüyen bu örgütü durdurmak için, KKTC’de acil önlem alınmaması durumunda bırakın Kıbrıs Türk’ünün kalmayacağı bu gibi Güney Kıbrıs’ta Rum'un bile kalmayacağının farkına neden varılamıyor?

-Bu vahim ilişkileri yeterli görmeyenler için, KKTC’de muhalefet partisi olan Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) İskele Milletvekili Fide Kürşat’ın Cumhuriyet Meclisi'nde “İskele SOS Veriyor” başlıklı konuşmasında “Arazi mülkiyetleri sürekli el değiştiriyor ve toprak mülkiyeti özellikle Ruslara, Ukraynalılara, İranlılara, İsraillilere geçiyor… Şu anda bölgedeki nüfus ve mülkiyet yapısı bilinmiyor. Demografik yapı hızla değişiyor, sosyo-kültürel ve ekonomik yapı da bu çarpıklıktan nasip” aldığını söylemesi neden dikkate alınamıyor?


-Yine Fide Kürşat’ın, “İskele’de her hafta açık Pazar kurulduğunu, ancak pazarda Türkçe konuşan insan bulunmadığını ifade” etmesine kayıtsız kalmanın CHABAD’ın KKTC’de görünmeyen başarısını ile siyasilerle ilişkileri olduğunu gösterdiği neden sorgulamamıyor? Kimler nasıl engel oluyor?

Siyonist haham Azimov’u kim koruyor? ile ilgili etiketler KKTC
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.