‘Siyasi cinayetler’ iddiası… '2004-2005'teki FETÖ yayınlarında ne varsa bugün benzeri yapılıyor!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, CHP ve İYİ Parti'nin 'siyasi cinayetler' iddiasını, Erdoğan'ın Suriye mesajının ayrıntılarını, Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'a desteğini ve Yunanistan'a ABD F-15 savaş uçaklarının gönderilmesinin perde arkasını masaya yatırdı.

"2004'TE SUİKASTLARIN BAŞLANGICINA ZEMİN HAZIRLAYAN AKSİYON DERGİSİ KAPAĞI VE 2005'TEKİ OPERASYON HAZIRLIKLARI BUGÜN YAŞANANLARIN AYNISI"

Ceyhun Bozkurt, "Siyasi suikastları biz 12 Eylül öncesinde, 2000'li yılların başında ve ilerleyen dönemlerde kumpaslarda yaşadık. Hepsi aslında kırılma dönemleriydi. Ne zaman bu suikastlar durdu, Türkiye kendi içindeki bağırsakları temizlemeye başladı siyasi suikastlar da durdu. Türkiye'nin belli rotasını değiştirmek adına, kaotik ortamı beslemek isteyenler bunu yapar. 12 Eylül öncesinde gladyo çatı yapılanması, altındaki yöneticileri ve kullandıkları piyonlar siyasi suikastları yaptı. Darbelerde askerler suçlanır ama oraya giden ayaklar da incelenmeli. Suikast planlamasını istihbaratçılar yapar. Türkiye'deki yabancı istihbarat servisleri çok sayıda kritik saldırıların perde arkasında vardır. Hrant Dink suikastıyla bir taşla birkaç tane kuş vuruldu. FETÖ ile ilgili iddianamelerde de var, kumpasların zeminini hazırlayan olaylardan bir tanesi oldu. 29 Kasım 2004'te FETÖ'nün yayın organı Aksiyon dergisinde,  suikastların başlangıcında zemin hazırlayan bir kapak ve 2005'teki operasyon hazırlıkları bugün yaşananların aynısı. Türkiye'nin vatanperverlerine yönelik yeni bir kumpas, yeni bir süreç mi hazırlanıyor? Bu iş büyük bir mücadeleye doğru gidiyor. Birileri bir plan hazırlıyor. Suriye'de, Irak'ta, Güney Kafkasya'da istihbarat savaşı var, saldırı altındayız.

"TÜRKİYE İLE RUSYA'YI KARŞI KARŞIYA GETİRİP, FIRAT'IN DOĞUSUNDA KÜRT DEVLETİ YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Suriye'de askeri boyut sürecek gibi duruyor. Bu ABD gibi bir devletin her türlü desteğini arkasına alan bir terör örgütlenmesi. Türkiye ile Rusya'yı karşı karşıya getirip, Fırat'ın doğusunda Kürt devleti yaratmaya çalışıyorlar. ABD artık Türkiye'nin müttefiki değil, düşman hukuku uyguluyor. Uçak göndermesinin nedenlerinden biri de Türkiye'yi çevrelemek. Türkiye açısından da yeni bir dönem başlıyor. Yunanistan'ın yaptığı yığınak boşa değil." şeklinde konuştu.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

‘Siyasi cinayetler’ iddiası… '2004-2005'teki FETÖ yayınlarında ne varsa bugün benzeri yapılıyor!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Erdoğan Suriye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.