Siyasetin gündemi 50+1! 'Buradan geri atılırsa, 'Sistem de değişsin' tartışmaları başlar!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, Devlet Bahçeli'nin Cemil Çiçek'in 50+1 açıklamalarına tepkilerini, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' açıklamalarını, Kılıçdaroğlu'nun Merkez Bankası ziyareti sonrası TOBB hamlesini, Millet İttifakı'nın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olacağı iddialarını ve aşı karşıtlarının kurduğu Dayatmasız Yaşam Partisi'ni masaya yatırdı.

"CEMİL ÇİÇEK'İN KONUMU İTİBARİYLE TARTIŞMALI BİR BOYUTU VAR"

Ceyhun Bozkurt, "Bunlar mevcut yapıyla karşı karşıya gelebilecek isimler. Çiçek'in konumu itibariyle de tartışmalı bir boyutu var. 50+1'den geri dönüş olursa bu sefer de 'Sistemi de değiştirelim!' tartışmaları olacak, bu tartışma başka boyutlara evrilebilir. 50+1 tartışmasını bilinçli olarak açmış olabilirler. 2015 seçimlerinde Bahçeli'ye büyük bir tuzak kuruldu ama oyuna gelmedi.

"KILIÇDAROĞLU '1930'LARIN CHP'Sİ DEĞİLİZ' DİYEREK HESAPLAŞACAĞI YERİ SÖYLEMİŞTİ: MUSTAFA KEMAL VE ARKADAŞLARI"

Kılıçdaroğlu'nun son zamanlardaki mesajları etnik ve mezhepsel bir temele dayanıyordu. '1930'ların CHP'si değiliz' diyerek hesaplaşacağı yeri söylemişti: Mustafa Kemal ve arkadaşları. Seyit Rıza'nın idamının yıl dönümü 15 Kasım'dı. 2 gün önce helalleşme videosunu koyması ilk sıraya onu oturtuyor. Helalleşecekleri kişi bu teröristtir. Anlaşılan İkinci sırada Atatürk'ün kapattığı Kürdistan Teali Cemiyeti'nden helallik isteyecek. Kemal Kılıçdaroğlu günümüzde HDP ve PKK ile helalleşecek. HDP muhalefet bloğunu elinde oynatıyor. HDK'nin bir toplantısında 'Muhalefet geçmişi ile hesaplaşmadan bu birliktelik olmaz' demişlerdi. Kılıçdaroğlu bunu yapıyor. Atatürk'e 'Deccal' diyen bir zihniyet ile CHP adının yan yana getirilmesi nasıl içinize siniyor?

"KILIÇDAROĞLU'NUN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Ziyaret ediyor ama sonrasında tatmin edici bir açıklama yapmıyor. Tek aday olursa herkesin kabul edileceği aday Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Artık tekil ve aday gibi konuşmaya başladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Siyasetin gündemi 50+1! 'Buradan geri atılırsa, 'Sistem de değişsin' tartışmaları başlar!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.