Siyah Beyaz Aşk full son bölüm izle! 20.fragman...

Siyah Beyaz Aşk 20.bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi bu akşam 19.bölümü ile damgasını vurdu. Yayınlanan bölümün ardından haftaya yayınlanacak bölümüm fragmanı heyecan ile bekleniyor. Siyah Beyaz Aşk yayınlanan son bölüm herkesin nefeslerini tutturarak izletti. Soluksuz izlenen dizi fırtına gibi bölümü sonrasında yeni bölümünde neler yaşanacağı herkes tarafından merak ediliyor. 19.bölümü ile izleyiciyle buluşan dizinin yeni bölüm merakla bekleniyor. Siyah Beyaz Aşk full son bölüm izle! Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte 20.fragman...

Kanal D ekranların ilgi ile izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk her hafta izleyiciyi şaşırtıyor. Aşk ile hayatın kötülükleri değiştirebileceği üzerinde duran dizi reyting yarışında da kendini gösteriyor.Aslı ve Ferhat'ın yaşayacakları her bölümde izleyici tarafından soluksuz izleniyor. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı yapımda oyuncular izleyici tarafından büyük ilgi topluyor. 19.bölümü ile ekranlara gelen dizinin yeni bölümde ne olacağı ise herkes tarafından merak ediliyor. Siyah Beyaz Aşk full son bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? İşte 20.fragman. Detaylar haberimizde...

SIYAH

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı küçük babam dediği Cem’i kurtarabilecek mi? Üstelik Cem’in ölmesini isteyen sadece Cüneyt değildir.

Yeter, Namık’ı vurduğu gerekçesiyle tutuklanır. Yiğit, ‘’Yeter Hanım’’ dediği annesini sorgularken hiç ummadığı bir gerçekle yüz yüze kalır. Bu gerçek karşısında Yiğit ne yapacak?

Siyah Beyaz Aşk son bölümü izle!

18.BÖLÜM ÖZETİ

Aslı ile Özgür kaçırılıyor; herkesi büyük bir tehlike bekliyor!
Namık Emirhan, Aslı’yı öldürtmekte kararlıdır. Bunu yapması için Cüneyt’i görevlendirir ve Cüneyt de Namık Emirhan’ın gözüne girebilmek için bu fırsatı kaçırmak istemez.

Aslı ile Ferhat, sonunda aralarındaki engelleri kaldırmayı başarırlar. Fakat ikilinin aşk masalını yine büyük bir tehlike beklemektedir. Cüneyt, Aslı’yı öldürmek için harekete geçse de kendisini durdurmayı başaran biri vardır. O da, Azad Dağıstan’ın kızı Ayhan’dan başkası değildir. Cüneyt bununla yetinmez ve Aslı ile Özgür parktayken kaçırılırlar. Bu haberi alınca deliye dönen Ferhat, Yiğit ile birlikte hareket eder.

Yiğit, oğlunu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Özgür için istenen fidye parası, tüm aileyi çaresiz bırakır. Yiğit, yapacak hiçbir şeyin olmadığının farkındadır ve kirli yüzünü ortaya çıkarmak için peşine düştüğü dayısı Namık Emirhan’dan yardım ister. Öte yandan Özgür’ü kurtarma operasyonu sırasında, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar kötü bir olay yaşanır.

17.BÖLÜM ÖZETİ

Ferhat ile Aslı'nın aşkına, Namık Emirhan engel olmaya çalışıyor!
Ferhat'ın kendisinden boşanmak istemesini kabullenemeyen Aslı, onu terk etme kararı alır. Yanında Aslı'yı göremeyen Ferhat, yaptığı hatanın farkındadır ve onu kaybetmemek için aramaya başlar. Aslı'yı taş evin yolunda bulur ve zorla arabaya bindirir. İkili arasındaki tartışmanın dozu hiç beklemedikleri şekilde yükselirken, korkunç bir olay yaşarlar.

Bu yaşanan olay, birbirlerine sıkıca sarılmalarına sebep olur. Azad Dağıstan'ın sözlerini benimseyen Ferhat, aklı ve kalbi arasında bir seçim yapmaya karar verir. Aslı'nın ağabeyi Cem'i dinlediği için Aslı'dan boşanmaya kalkan Ferhat, bu kez kalbini dinler. İkili kendislerini aşkın kollarına bırakırlar ve ilk defa bütün engelleri kaldırmayı başarabilirler. Namık Emirhan ise ailesinin yaşadıklarından Aslı'yı sorumlu tutmaya devam eder. Aslı'yı öldürtmenin planlarını yapan Namık Emirhan, Cüneyt'in bu işi bitirmesini ister.

Öte yandan evden gönderilen Yeter'e yardım eli, Azad Dağıstan'dan gelir. Azad ile Yeter'in yakınlığı, birlikte hareket etmelerine neden olacaktır.

SİYAH BEYAZ AŞK HİKAYE

Erkeğin kararmış kalbine, çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer. Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir.

CELIK

İBRAHİM ÇELİKKOL

Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde fırat kazan ı canlandırdı.2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

BİRCE AKALAY

BIRCE

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Star TV ve TV8'de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda 2008 Asi adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştır. Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol almıştır.

2009 yılında TRT 1'de ekrana gelen Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 2009'da atv'nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı'nda Zişan rolüyle izlediğimiz Birce Akalay'ın aynı yıl TRT Müzik kanalında başlayan ve TV8'de devam eden programı Sinema Dünyası bir yayın dönemi devam etmiştir. 2010 yılında eski eşi Murat Ünalmış ile birlikte Ürgüp'te bir aşkı anlatan Yer Gök Aşk dizisinde Havva karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında yakında atv ekranlarında Başbakan Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde opera sanatçısı Ayhan Aydan karakterini oynadı. 2013 yılında TRT 1'de yayınlanan "Böyle Bitmesin" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Son olarak Kanal D'de yayınlanan "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlenmiştir.[1]2 yıl süren evliliklerinin ardından şiddetli geçimsizlik sebebiyle 17 Ocak 2017'de boşanmışlardır. 2015 yılında ATV'de yayınlanmakta olan Evli ve Öfkeli adlı dizide dört başrolden birini üstleniştir. Oyuncu Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde başrol oynamıştır. Son olarak Kanal D ekranlarında Siyah Beyaz Aşk isimli dizide İbrahim Çelikkol ile baş rolü paylaşmaktadır.

Siyah Beyaz Aşk 20.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ama yayınlanınca sitemizde olacak.

Siyah Beyaz Aşk full son bölüm izle! 20.fragman... ile ilgili etiketler siyah beyaz aşk full son bölüm izle yeni bölümde neler olacak 20fragman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.