Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilere yine nefes kesen sahneler yaşattı. Yayınlanmaya başladığı günden beri, izleyicileri ekranlara kilitleyen dizi gerek oyuncu gerekse hikayesiyle dikkat çekiyor. Ferhat’ın karşısında dikilen kardeşi savcı Yiğit ise adalet için savaşmaya Namık Emirhan’dan intikam almak için geri dönen Şahin Cigal, Ferhat ile Aslı’yı hedef alır. Şahin Cigal’ın adamları tarafından etrafları sarılan Aslı ile Ferhat, oldukları yerden kurtulmanın hesaplarını yaparlar. Olay yerinden kaçmaya çalışırken, Ferhat sırtından vurulur. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı diziseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Siyah Beyaz Aşk dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 7. son bölümü haberimizde bulunan linke tıklayıp izleyebilirsiniz. Detaylar haberimizde...

Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Siyah Beyaz Aşk bu hafta 7. bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlandı. Dizinin 7. bölümü seyirciler tarafından tam not aldı. Aslı ile Ferhat'ın aşk hikayelerini anlatan dizinin yeni bölüm fragmanı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ferhat’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Aslı, neden fırsatı kullanıp kaçmadığı sorularına yanıt aramaya başlar. Hastaneye Ferhat’ın tüm ailesi akın ederken, Aslı en büyük sınavını vermeye hazırlanır. Büyük bir nefret beslediği Ferhat’ın ameliyatını Aslı üstlenecektir. Ferhat’ın sakat kalma riski taşıdığı ameliyatta Aslı, başarılı olabilecek midir? Ferhat’ın bu mücadelesinde Aslı, en büyük destekçisi olacak mı? Peki, Siyah Beyaz Aşk dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 7. son bölümü haberimizde bulunan linke tıklayıp izleyebilirsiniz. Detaylar haberimizde...

siyah_beyaz_aAk1

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Siyah Beyaz Aşk’ın 27 Kasım 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde düşmanları tarafından vurulan Ferhat, ölüm kalım savaşı veriyor! Aslı, hastaneye son anda yetiştirdiği Ferhat’a karşı olan duygularını sorguluyor! Aslı ile Ferhat arasında yeni mücadele nasıl sonuçlanacak? Ferhat, yeniden ayağa kalkabilecek mi?

Namık Emirhan’dan intikam almak için geri dönen Şahin Cigal, Ferhat ile Aslı’yı hedef alır. Şahin Cigal’ın adamları tarafından etrafları sarılan Aslı ile Ferhat, oldukları yerden kurtulmanın hesaplarını yaparlar. Olay yerinden kaçmaya çalışırken, Ferhat sırtından vurulur.

Ferhat’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Aslı, neden fırsatı kullanıp kaçmadığı sorularına yanıt aramaya başlar. Hastaneye Ferhat’ın tüm ailesi akın ederken, Aslı en büyük sınavını vermeye hazırlanır. Büyük bir nefret beslediği Ferhat’ın ameliyatını Aslı üstlenecektir. Ferhat’ın sakat kalma riski taşıdığı ameliyatta Aslı, başarılı olabilecek midir? Ferhat’ın bu mücadelesinde Aslı, en büyük destekçisi olacak mı?

Öte yandan Şahin Cigal, Namık Emirhan ile yeniden karşı karşıya gelmeye hazırlanır. Görülecek hesaplarının daha bitmediğini yineleyen Şahin Cigal, Namık Emirhan’ın herkesten sakladığı sırlarını açıklamasını ister.

Ferhat, yeniden ayağa kalkabilecek mi? Aslı ile Ferhat arasında neler olacak? İkiliyi bekleyen büyük mücadele ne?

yhfayhuferaefruerefr

SİYAH BEYAZ AŞK 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Siyah Beyaz Aşk dizisinin konusu Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan.

Birini değiştiremediğin noktada kader tersine dönerAslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat'ın dayısı Namık'ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı'nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı'yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı'nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı'nın hem de Ferhat'ın hayatını kökünden değiştirecektir.

ferhat_aslA_mAjde

4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Siyah Beyaz Aşk 4. bölümde, Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savunuyor; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlıyor!
Ferhat’tan gördüğü şiddet üzerine onu bıçaklayan Aslı’yı büyük bir yüzleşme bekler. Ferhat, Aslı’nın artık kendisini daha iyi anlayabileceğini savunur. Aslı ise bilerek öldürmediğini ve istese bunu yapabileceğini savunur. Ferhat, Aslı’nın da artık karanlığa adım attığını ve her şeyin daha farklı olacağını düşünür. Aşağıdaki linkten Siyah Beyaz Aşk 4. son bölümünü yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

Öte yandan Aslı ile Ferhat, bir arada vakit geçirdikçe ikilinin gizli duyguları da ortaya çıkmaya başlar. Aslı, Ferhat’ın geçmişini sorgulamaya başlarken, Ferhat’tan hiç beklemediği bir hamle gelir.

SİYAH BEYAZ AŞK KONUSU NEDİR?

Erkeğin kararmış kalbine çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer. Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü Aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir.

SİYAH BEYAZ AŞK OYUNCULARI KİMDİR?

ibrahim_bey_Aelikkol

İBRAHİM ÇELİKKOL (FERHAT ASLAN)

11 yaşındayken babasının gözlerinin önünde öldürülmesiyle bütün hayatı değişir. Tertemiz hayat dolu bir çocuk olan Ferhat, dayısı Namık sayesinde kirli işlere bulaştırılır ve ailesi için kendisini feda eder. Namık'ın sağ kolu ve en güvendiği kişidir. Namık'ın bütün karanlık işlerini yapar. Korkusuz ve yeri geldiğinde acımasızdır. İçindeki sevgiyi sonsuza dek gömdüğüne inanır.

birce_atalay
BİRCE AKALAY (ASLI ÇINAR)

Lise çağında babasını kaybeder. Hayata olan bağlılığı, umudunu hiç kaybetmemesi ve mücadeleci kişiliği onu ayakta tutar. Ağabeyi Cem ile birlikte yaşar. Başarılı ve yardımsever bir genel cerrahtır. Bağımsız ruhludur. Hayat doludur. İnsanların sevgi ve emekle değişebileceklerine, iyileşebileceklerine inancı tamdır.

MUHAMMET UZUNER (NAMIK EMİRHAN)

Annesi ve babasını kaybettikten sonra kardeşlerine bakabilmek için her işe girip çıkmış, en sonunda da kirli işlere bulaşmıştır. Yaşadığı zorluklar Namık'ı hırslı ve acımasız biri haline getirmiştir. Politikaya atılmaya karar verdikten sonra işleri Ferhat'a devredip, yardımsever bir iş adamı kimliğine bürünmüştür. Belediye başkanlığı seçimlerine hazırlanmaktadır. Amacına ulaşmak için her yolun mübah olduğuna inanır.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler siyah beyaz aşk 8 yeni bölüm fragman son bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.