Siyah Beyaz Aşk 22.bölüm fragmanı izle!

Aslı ve Ferhat'ın aşkının yer aldığı Siyah Beyaz Aşk Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor. İzleyici tarafından hayranlıkla izlenen Siyah Beyaz Aşk 21. bölümü soluksuz izleniyor. Aslı'yı arayan Ferhat bulduğu zaman Aslı kararını çoktan vermiş oluyor. Heyecanlı anların yaşandığı ı bölümün ardından yeni bölümde nelerin olacağı ise merak ediliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Siyah Beyaz Aşk 22.bölüm fragmanı izle! Merak edilen sorunun detayları haberimizde...

Kanal D ekranlarının pazartesi akşamları vazgeçilmez dizisi Siyah Beyaz Aşk her bölümü ile izleyicide şok etkisi yaratıyor. Aslı ve Ferhat'ın hikayesi herkes tarafından merak ediliyor.Aşk ile hayatın kötülükleri değiştirebileceği üzerinde duran dizi oyuncu kadrosu ile de adından söz ettiriyor.Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı yapımda oyuncular izleyici tarafından büyük ilgi topluyor. 21.bölümü ile ekranlara gelen dizi sonrası yeni bölümünde neler olacak?Siyah Beyaz Aşk'ın 22.bölüm fragmanı izle!

22

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yeter, İdil’in foyasını ortaya çıkarırken, İdil’in eline geçen koz sadece Yeter’i değil Gülsüm’ü de zor durumda bırakır. Yeter, Gülsüm için İdil’in bu savaşı kazanmasına izin mi verecek?Aslı, Ferhat’tan uzak durmak isterken Ferhat aşkının peşini bırakmamaya kararlı. Her yerde Aslı’yı arayan Ferhat onu bulduğunda Aslı çoktan kararını vermiştir.

Bu karar ikisini de sonsuza kadar etkileyecek bir karardır…

20.BÖLÜM ÖZETİ

Ferhat’ın yanında kaldığı için Cem’i kaybettiğini düşünen Aslı, dönüştüğü kişiyi sorgular. Aslı bu dönüşümle başa çıkabilecek mi?Yiğit, Ferhat’ın gerçekleri bilmesi gerektiğini düşünürken Aslı, Ferhat’ı korumak için ona engel olmaya çalışır. Yiğit, Ferhat’a Namık’ın oğlu olduğunu söyleyecek mi?

Ferhat, Abidin’le omuz omuza ailesine kimin saldırdığını bulmaya çalışırken, esas düşman yanları başındadır. Abisinin katilinin Cüneyt olduğunu anlayan Aslı onunla karşı karşıya kalınca ne yapacak?

İBRAHİM ÇELİKKOL

Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde fırat kazan ı canlandırdı.2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

IBRAHIM

SİYAH BEYAZ AŞK 19.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı, abisi Cem'i kurtarabilecek mi? Cem'i bekleyen büyük tehlike ne?
Cüneyt tarafından vurulan Cem, yaşam savaşı verir. Aslı, abisinin ameliyatını üstlenir ve kritik bekleme başlar. Cüneyt ise kendisini gören Cem'i öldürmenin peşindedir. Cem'in konuşursa başına nasıl bir bela olacağını bilen Cüneyt, vakit kaybetmeden onu hastanede öldürebilmek için harekete geçmeye hazırlanır.

Ferhat, Cem'e bunu yapanların peşine düşer. Aslı'nın daha iyi hissedebilmesi için desteğini her fırsatta göstermekten çekinmez.

18.BÖLÜM ÖZETİ

Aslı ve Ferhat herkesten uzak aşklarını özgürce yaşarken tek engelleri Namık değildir. Cem de Aslı’nın Ferhat’tan uzak durmasını ister. Aslı ailem dediği abisini Ferhat için karşısına mı alacak?
Cüneyt, Aslı’yı öldürmeden pes etmeye niyetli değil. Aslı’yı ve Özgür’ü kaçıran Cüneyt kurduğu planla Namık’a yaranmaya çalışırken, Namık bu durumdan nasıl faydalanacak?
Oğlu için gururunu ayaklar altına alıp Namık’ın kapısını çalan Yiğit’in en büyük desteği Ferhat. Omuz omuza, kim olduğunu bilmedikleri düşmanlarının peşinde koşan iki kardeş, Özgür’ü bulduklarında başka kiminle karşılaşacak?

BİRCE AKALAY
Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Star TV ve TV8'de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda 2008 Asi adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştır. Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol almıştır.

2009 yılında TRT 1'de ekrana gelen Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 2009'da atv'nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı'nda Zişan rolüyle izlediğimiz Birce Akalay'ın aynı yıl TRT Müzik kanalında başlayan ve TV8'de devam eden programı Sinema Dünyası bir yayın dönemi devam etmiştir. 2010 yılında eski eşi Murat Ünalmış ile birlikte Ürgüp'te bir aşkı anlatan Yer Gök Aşk dizisinde Havva karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında yakında atv ekranlarında Başbakan Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde opera sanatçısı Ayhan Aydan karakterini oynadı. 2013 yılında TRT 1'de yayınlanan "Böyle Bitmesin" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Son olarak Kanal D'de yayınlanan "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlenmiştir. 2 yıl süren evliliklerinin ardından şiddetli geçimsizlik sebebiyle 17 Ocak 2017'de boşanmışlardır. 2015 yılında ATV'de yayınlanmakta olan Evli ve Öfkeli adlı dizide dört başrolden birini üstleniştir. Oyuncu Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde başrol oynamıştır. Son olarak Kanal D ekranlarında Siyah Beyaz Aşk isimli dizide İbrahim Çelikkol ile baş rolü paylaşmaktadır.

Siyah Beyaz Aşk 22.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler siyah beyaz aşk 22bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.