Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO

Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen 9. bölümün ardından merakla bekleniyor. Ekranların fenomen dizisi Siyah Beyaz Aşk son bölümü ile yine fırtına estirdi. 9. bölümüyle izleyicisiyle buluşan Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, "Siyah Beyaz Aşk 10. yeni bölüm fragmanı" aramasını yapıyor. Ferhat'ın Yiğit'in evini kurşunlayanların sorumlularının bulmaya çalıştığı Siyah Beyaz Aşk 9. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp, yayınlanmadığı merak ediliyor. Peki Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 9. bölümde neler oldu? Sevilen dizi Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümünde neler olacak? Siyah Beyaz Aşk 9. bölüm izleme linki ve merak ettiğiniz her şey haber özette...

Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen 9. bölümün ardından merakla bekleniyor. Ekranların fenomen dizisi Siyah Beyaz Aşk son bölümü ile yine fırtına estirdi. 9. bölümüyle izleyicisiyle buluşan Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, "Siyah Beyaz Aşk 10. yeni bölüm fragmanı" aramasını yapıyor. Ferhat'ın Yiğit'in evini kurşunlayanların sorumlularının bulmaya çalıştığı Siyah Beyaz Aşk 9. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp, yayınlanmadığı merak ediliyor. Peki Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 9. bölümde neler oldu? Sevilen dizi Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümünde neler olcak? Siyah Beyaz Aşk 9. bölüm izleme linki ve merak ettiğiniz her şey haber özette...

ferhat_1

SİYAH BEYAZ AŞK 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Takipçileriyle 9. randevusuna çıkan Siyah Beyaz Aşk'ın 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizin içerisine eklenecektir.

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'ın üstlendiği Siyah Beyaz Aşk'ın zengin oyuncu kadrosunda Muhammer Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter yer alıyor.

SİYAH BEYAZ AŞK 9. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SİYAH BEYAZ AŞK 9. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı ve Ferhat'ın arasındakiler giderek duygusal bir hal alıyor. Başta Namık olmak üzere herkes farkına varmaya başlıyor! Aslı ise, Ferhat'ın intikam almasını önlemek için ona engel olmaya çalışıyor! Ferhat, kendisini vuran adamın önünde elinde silah dikiliyor; fakat, karşısındaki kişinin söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor!

Aslı ve Ferhat aşık mı oluyor? Arzu, Cahit'in sakladığı olayı öğrendi mi? Ferhat, Namık'ın kendi, babası olduğunu öğreniyor mu? Hasmı, Ferhat'a hangi gerçekleri anlatıyor?

Ferhat, büyük bir öfkeye kapılarak dayısı ile karşı karşıya geliyor! Peki Ferhat'ın kardeşine ne oldu?

Yiğit’in evinin kurşunlandığı haberiyle deliye dönen Ferhat sorumlularını bulmak için harekete geçer. Ferhat’la birlikte adamların peşinden giden Cem’in yaralanması Aslı’yı çileden çıkarır. İkisi de kardeşleri için endişe etmektedir.

Namık, Şahin’i durdurduğunu söylediğine göre bunu yapan kim? Namık mı yoksa Namık’ın hamlesini görmezden gelen Şahin mi? Şahin, Ferhat’ı yanına çağırır. Şahin, Ferhat’ın hayatındaki tüm yalanları anlatacaktır!

SİYAH BEYAZ AŞK OYUNCULARI

ibrahim

İBRAHİM ÇELİKKOL (FERHAT ASLAN KARAKTERİ)

14 Şubat 1982 yılında Kocaeli İzmit'te dünyaya gelen İbrahim Çelikkol; oyunculuk kariyerinden bir süre önce modellikle de uğraşmıştır. Özel hayatında da önemli gelişmeler yaşanan Çelikkol, geçtiğimiz ay mimar Mihre Mutlu ile nişanlanmıştı. Daha sonra yakın bir tarihte İbrahim Çelikkol ve nişanlısı sürpriz bir şekilde evlendiler.

Hayatının bir döneminde profesyonel anlamda basketbol oynayan Çelikkol, hatırı sayılır başarılar elde ederek; Genç Milli Basketbol takımına girdi ve lig maçlarında oynadı. Daha sonra kariyerini oyunculukta ilerletmek isteyen Çelikkol, oyunculuk derslerine ağırlık verdi.

İbrahim Çelikkol'un bugünlere gelmesinde büyük rolü olan Osman Sınav, oyunculuk kapılarını araladı. İlk oyunculuk deneyiminde başrolü oynadı. 2008 yılında Osman Sınav'ın çektiği "Pars Narkoterör" dizisinde "Baş komiser Şamil Baturay" rolüne hayat verdi.

2009 yılında TRT1'de ekrana gelen "M.T.A." dizisinde rol aldı. 2010 yılına gelindiğinde Fox TV'de "Keskin Bıçak" ve Show TV'de "Karadağlar" dizilerinde oynadı. 2011 yılında İffet dizisinde "Cemil" karakterine hayat verdi.

2012 senesinde büyük bir gişeye imza atan Fetih:1453 filminde oynadığı "Ulubatlı Hasan" rolüyle büyük yankı uyandırdı.

2013 yılında başrollerini Özgü Namal, Burçin Terzioğlu ve Mustafa Üstündağ ile beraber paylaştığı "Merhamet" dizisinde rol aldı.

2014 yılında "Kod Adı Reaksiyon" dizisinde Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur ile beraber oynadı. Yine aynı yıl 'Sadece Sen' adlı sinema filminde Belçim Bilgin ile başrolleri paylaştı.

2015 yılında "Kördüğüm" dizisiyle televizyon ekranlarına geri dönen İbrahim Çelikkol 2016 senesinde ise, TRT ekranlarının mini dizisi Seddülbahir 32 Saat'te "Mehmet" rolüne hayat verdi.

2017 yılına gelindiğinde Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan "Siyaz Beyaz Aşk" dizisinde Ferhat rolüne hayat verecek. Dizide başrolü paylaştığı oyuncu ise "Aslı" rolü ile başarılı oyuncu Birce Akalay olacak.

Rol Aldığı Yapımlar;

Pars Narkoterör (2007)

M.T.A. (2009)

Karadağlar (2010)

Keskin Bıçak (2010)

İffet (2011)

Fetih 1453 (2012)

Merhamet (2013)

Sadece Sen (2014)

Kod Adı Reaksiyon (2014)

Kördüğüm (2015)

Seddülbahir 32 Saat (2016)

biArce

BİRCE AKALAY (ASLI ÇINAR KARAKTERİ)

Birce Akalay (19 Haziran 1984, İstanbul) Türk oyuncu.

Hayatı ve kariyeri

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Piyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda 2008 Asi adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştır. Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol almıştır.

2009 yılında ekranlarda olan Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 2009'da atv'nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı'nda Zişan rolüyle izlediğimiz Birce Akalay'ın aynı yıl başlayan programı Sinema Dünyası bir yayın dönemi devam etmiştir. 2010 yılında eski eşi Murat Ünalmış ile birlikte Ürgüp'te bir aşkı anlatan Yer Gök Aşk dizisinde Havva karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında yakında atv ekranlarında Başbakan Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde opera sanatçısı Ayhan Aydan karakterini oynadı. 2013 yılında yayınlanan "Böyle Bitmesin" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Son olarak "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlenmiştir.[1]2 yıl süren evliliklerinin ardından şiddetli geçimsizlik sebebiyle 17 Ocak 2017'de boşanmışlardır. 2015 yılında ATV'de yayınlanmakta olan Evli ve Öfkeli adlı dizide dört başrolden birini üstleniştir. Oyuncu şu anda Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde başrol oynamaktadır.

SİYAH BEYAZ AŞK GENEL HİKAYE

Erkeğin kararmış kalbine, çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer. Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir.

SİYAH BEYAZ AŞK OYUNCULARI

Yapım: D Productions
Yapımcı: Lale Eren, Ayşe E. Durmaz
Drama Koordinatörü: Emel Sakarya Aksoy
Yönetmen: Yasin Uslu
Uygulayıcı Yapımcı: Ebru Sakal
Senaryo: Eylem Canpolat, Sema Ergenekon
Görüntü Yönetmeni: Ferhat Öçmen
Sanat Yönetmeni: Murat Güney
Müzik: Yıldıray Gürgen

Oyuncular: İbrahim Çelikkol (Ferhat), Birce Akalay (Aslı), Muhammet Uzuner (Namık), Arzu Gamze Kılınç (Yeter), Ece Dizdar (İdil), Deniz Celiloğlu (Yiğit), Cahit Gök (Cüneyt), Uğur Aslan (Cem), Sinem Ünsal (Gülsüm) ve Kadriye Kenter (Handan)

Siyah Beyaz Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO ile ilgili etiketler siyah beyaz aşk 10 bölüm fragman 10 bölüm fragman 9 bölüm 9 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.