Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! Belediye önünde büyük protesto...

Şişli Belediyesi 9 Nisan'da 48 işçiyi hiçbir gerekçe göstermeden işten attı. İşten atılan işçiler Şişli Belediyesi önünde protesto yapmaya başladı. İşçiler, 24 saat boyunca Şişli Belediyesi önünde eylemde olacaklarını ve talepleri kabul edilemez ise açlık grevine başlayacaklarını söyledi.

Şişli Belediyesi önünde toplanan 48 işçi, Ramazan Bayramı arifesinde sebep gösterilmeden belediyedeki işlerinden çıkarıldıkları gerekçesiyle kurum önünde protesto yapmaya başladı.

CHP'li Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'a tepki gösteren işçiler, "Bu doğru bir yöntem değil. Biz, buradan sesleniyoruz. Başta Sayın Belediye Başkanımıza ya da ona bu talimatı veren her kimse bilemiyorum. Bir an önce gelip mağdur olan arkadaşlarımızın mağduriyeti giderilmesi, işlerine iadesini talep ediyoruz." diye konuştu.

 

 

Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! Belediye önünde büyük protesto... ile ilgili etiketler Şişli İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.