Sırrı Süreyya Önder’den Meral Akşener’e: Kazanacak adaysa sana ne ihtiyacı var?

HDP eski Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Halk TV'de katıldığı bir programda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i eleştirerek olay sözler sarf etti. Önder Akşener'e, "Kazanacak adaysa sana ne ihtiyaç var? Kazanacak aday Recep Tayyip Erdoğan, o zaman git ona çalış." dedi.

Eski HDP'li Sırrı Süreyya Önder İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mezhepsel kimliği üzerinden ayrıştırmacı bir yol izlediğini belirterek Akşener'e tepki gösterdi. 

'KAZANACAK ADAY ERDOĞAN'

Akşener'in bir siyasi iddiada bulunamadığını Kemal Kılıçdaroğlu veya bir başka ismin arkasında duramadığını belirten Sırrı Süreyya Önder, Akşener'in uzun zamandır dile getirdiği 'Kazanacak aday' sözlerine de tepki gösterdi.

Önder, "Kazanacak adaysa sana ne ihtiyaç var. Kazanacak aday Recep Tayyip Erdoğan öyle görünüyor. O zaman git ona çalış. Tek başına oy oranlarına baktığında." dedi. 

 

Sırrı Süreyya Önder’den Meral Akşener’e: Kazanacak adaysa sana ne ihtiyacı var? ile ilgili etiketler Sırrı Süreyya Önder Meral Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.