Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, ne iş yapıyor? Müge Anlı kiminle evleniyor?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı yeni sezonda evli olacağını resmen duyurdu. Müstakbel damat adayının ise Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu açıkladı. Peki, Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, ne iş yapıyor?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla reyting rekorları kıran Müge Anlı sezon finaline doğru giderken resmen evleneceğini duyurdu. Müstakbel damat adayının devlet memuru Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu söyledi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü’dür. Şinasi Yüzbaşıoğlu, Adana doğumlu ve 58 yaşındadır. Daha önce Adana'da da aynı görevde bulunan Yüzbaşıoğlu için Müge Anlı şu ifadeleri kullandı:

"Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de edeceğinize eminim."

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, ne iş yapıyor? Müge Anlı kiminle evleniyor? ile ilgili etiketler Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.