Sinan Özen'in kızı Neva'nın son sağlık durumu

Sinan Özen'in kızı Neva'nın son sağlık durumu ile ilgili olarak Prof. Dr. Burak Tander'den bir açıklama geldi. Neva'nın hastalığı ne?

Sinan Özen’in kızı Neva’nın son sağlık durumu hakkında doktorlardan bir son dakika açıklaması geldi. 4 yıl öncesinde Burcu Kartal ile hayatını birleştiren Sinan Özen ikiz babası olmuştu. Ancak Neva adındaki kızı yoğun bakıma alınınca Özen yakınlarından ve hayranlarından dua istemişti.

Neva adında bir kızının dışında Sanberk adında da bir de oğlu olan Sinan Özen oldukça zor günler geçiriyor. Kızlarının bağırsak kanserini olduğunu öğrenince dünyaları alt üst olan Özen çifti 5 kez çocuklarının ameliyat olduğunu ve yoğun bakımda olduğunu söylemişti. Doktorlar Neva’nın son sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Prof. Dr. Burak Tander açıklamasında, Neva bebeğin çok büyük bir rahatsızlık geçirdiğini ve bağırsaklarının çalışmadığını bunun için de birkaç kez ameliyat masasına yattığını söyledi. Tander, şu ana kadar ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirten Tander, Neva’nın anne ve babasının oldukça güçlü görmenin sevindirici yönü olduğuna işaret etti. Neva bebeğinde oldukça güçlü olduğunun altını çizen Tander, umutlarını hiçbir zaman yitirmeyeceklerini de sözlerine ekledi.

Sinan Özen'in kızı Neva'nın son sağlık durumu ile ilgili etiketler sinan özen neva sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.