Sinan Engin'den bomba iddia! Ibrahimoviç Beşiktaş'a mı geliyor?

Sinan Engin, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında Beşiktaş’ın transfer gündemiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Beşiktaş'ın transfer gündemiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Sinan Engin, ”Mandzukic'i duydum. Beşiktaş'ın Mandzukic'le flörtü vardı. Gomez'in bir daha olacağını düşünmüyorum. Çok alternatif çıkar. Şu an çok erken. Beşiktaş önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Avrupa'da oynuyorsan transferde bir adım öndesin. Mario Gomez'in olacağını zannetmiyorum. Mario Gomez gelmez. Zlatan Ibrahimovic olabilir. Bir bakmışsın Zlatan Ibrahimovic olmuş. Bir çılgınlık yaptı Fikret Orman, ‘Ibrahimovic'i alalım' dedi. Hiç belli olmaz. Beşiktaş'ın kasasına en az 50-60 milyon Euro para girecek. Mario Gomez kesmez” diyerek siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Bilindiği gibi Ibrahimoviç'in Manchester United sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Sinan Engin'den bomba iddia! Ibrahimoviç Beşiktaş'a mı geliyor? ile ilgili etiketler Zlatan Ibrahimovic Beşiktaş Manchester United
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.