Kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan antrenör tutuklandı: Ses kaydı ortaya çıkmıştı

İstanbul Silivri'de yaşları küçük olan 2 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan antrenör tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silivri'de voleybol antrenörü olarak çalışan U.T., 1 yıl önce kursa kaydolan iki kız çocuğuna yakın davranmaya başlayarak iki kızı aracı ile evine bırakmak istemişti. Yaşı küçük kızlardan birini yolda indirdikten sonra U.T.’nin diğer öğrenceye yönelik cinsel istismarda bulunduğu tespit edilmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay ile ilgili inceleme başlattı. Konu ile ilgili şüpheli U.T. yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan U.T. emniyetteki işlemlerin ardından “çocuğun cinsel istismarı” suçundan adliyeye sevk edildi.

SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Bunun yanı sıra, tacize uğrayan kız çocuğu, antrenör ile yaptığı telefon görüşmesinin ses kaydını almıştı. Yapılan görüşmede tacize uğrayan kızın "Arabadan indiğimden beridir elim ayağım titriyor, sizin kızınıza yapılsa hoşunuza gider mi" dediği, U.T.'nin ise "Bir daha böyle bir şey olmayacak. Rahat olabilirsin, ben hata yaptım. Bazen olur öyle kusura bakma. Büyüklük sende kalsın özür dilerim" dediği duyulabiliyor.

Kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan antrenör tutuklandı: Ses kaydı ortaya çıkmıştı ile ilgili etiketler İstanbul Silivri cinsel taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.