Silahla çektiği video nedeniyle başı dertte! Gözaltına alınan fenomen Banu Parlak, adliyeye sevk edildi!

Silahla çektiği video nedeniyle gözaltına alınan fenomen Banu Parlak, adliyeye sevk edildi. Parlak, Dilan Polat hakkındaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ruhsatlı olduğunu iddia ettiği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medya hesabında paylaşınca Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatıldı.

Silahla çektiği video nedeniyle başı dertte! Gözaltına alınan fenomen Banu Parlak, adliyeye sevk edildi!

SİLAHLA VİDEO ÇEKİNCE MAHKEMELİK OLDU!

Banu Parlak, soruşturma kapsamında Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Beylikdüzü'ndeki evinde gözaltına alındı. Parlak'ın evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek ele geçirildi. Parlak, çektiği videoda silahın ruhsatlı olduğunu belirtmiş, "Benimde; araba, ev gibi değilde böyle meraklarım var. Ne yapalım yani. Çok bekledim bu günü. Ruhsatlı bu arada kimse bilmesin, kimseyi de silaha özendirmiyorum. Herkesin bir hobisi var arkadaş, her gün deli gibi film izliyorlar değil mi? Mafya babaları havada uçuşuyor. Bizim öyle bir şeyimiz yok yani. Şu an içi bile boş. Seviyoruz" demişti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ!

Parlak'ın emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

 

 

 

 

 

Silahla çektiği video nedeniyle başı dertte! Gözaltına alınan fenomen Banu Parlak, adliyeye sevk edildi! ile ilgili etiketler Banu Parlak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.