Dilan Polat'tan sonra bir sosyal medya fenomeni daha kooperatif dolandırıcılığı suçundan gözaltına alındı

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı suçundan İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alındı. Banu Parlak bugün sosyal medya hesabında Dilan Polat'ın gözaltı videosu ile dalga geçmişti.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'tan sonra Banu Parlak da göz altına alındı. 

Dilan Polat'tan sonra bir sosyal medya fenomeni daha kooperatif dolandırıcılığı suçundan gözaltına alındı

Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı suçundan İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alındı. Parlak, işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi. Banu Parlak'ın Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından arandığı öğrenildi.

Banu Parlak daha önce katıldığı bir canlı yayında Dilan Polat'ın kendini tehdit ettiği açıklamış, bu açıklamanın ardından Parlak'a ait güzellik salonuna 2 kez silahlı saldırı düzenlemişti. 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DİLAN POLAT'IN GÖZALTI VİDEOSUYLA DALGA GEÇMİŞTİ

Öte yandan Banu Parlak bugün sosyal medya hesabından Dilan Polat'ın gözaltına alındığı video ile dalga geçmişti. İşte o video...

Dilan Polat'tan sonra bir sosyal medya fenomeni daha kooperatif dolandırıcılığı suçundan gözaltına alındı ile ilgili etiketler Dilan Polat Banu Parlak Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.