Silah çeken kız kardeşini vurdu

Karaman'da meydana gelen olayda İlknur T., tartıştığı ağabeyine silah çekti. Ağabeyi Hilmi T., elinden aldığı silahla kardeşini bacağından vurdu.

Olay, saat 10.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi 723 Sokak'ta meydana geldi. İlknur T., Karaman Cumhuriyet Başsavcılığına giderek ağabeyinin kendisini tehdit ettiğini ve öldüreceğini belirtip suç duyurusunda bulundu.

İKİ KARDEŞİN KAVGASI KANLI BİTTİ

İlknur T., savcılıktan çıktıktan sonra ağabeyinin oto lastik tamirhanesine gitti. Burada iki kardeş arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında İlknur T., çantasında getirdiği tabancayı çıkardı. Hilmi T., arbede sırasında elinden aldığı tabancayla İlknur T.,'yi sağ bacağından vurarak yaraladı.

Silah çeken kız kardeşini vurdu

OLAY YERİNDEN KAÇTI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı İlknur T., ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, olay sonrası kaçan Hilmi T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Silah çeken kız kardeşini vurdu ile ilgili etiketler Karaman kardeş kavgası silahla yaralama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.