Sigaraya 1 Nisan Zamları... Sigara Fiyatları Ne Kadar Artacak?

Sigaraya 1 Nisan zamları yolda. Peş peşe gelen zamlardan sorna sigara tiryakilerine bir kötü haber daha geldi. Sigaraya bir zammında daha geleceği iddia edildi. Bu sefer ki zammın 4 lira ile 6 lirasında değişmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Sigaraya bir zam daha geliyor. Ocak ayında gelen zamdan sonra Mart ayında bir kez daha gelmiş ve 2022 yılında toplam 6 TL zam gelmişti. Ancak 1 Nisan 2022'den itibaren bir zam daha geleceği iddia edildi. İşte detaylar...

1 Nisan itibariyle sigara gruplarının tamamında en az 4 en fazla 6 TL zammın uygulanacağı sigara dağıtıcıları ve satıcılarına haber verildi. Vatandaşların sigara bulmakta zorlandığı belirtilirken, sigara satan büfe ve marketler ise dağıtıcıların sigara dağıtımını azalttığını doğruladı.

Alkol ve sigaraya zam geliyor

"RAMAZAN AYIYLA BİRLİKTE GELİYOR"

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş da "Alkole de yüzde 10-15’lik bir zam gelecek. Alkol zammının Ramazan ayının girişinde, nisan ayının 2’si gibi gelmesini bekliyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Ünlü ekonomist Doç. Dr. Oğuz Demir ise zamlarla ilgili, "1 Nisan itibariyle sigara gruplarının tamamında en az 4 en fazla 6 TL zammın uygulanacağı sigara dağıtıcıları ve satıcılarına haber verildi. Şaka mı bu?" diye sordu.

Sigaraya 1 Nisan Zamları... Sigara Fiyatları Ne Kadar Artacak? ile ilgili etiketler sigara zam
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.