Sıfır araç almak için daha iyi fırsat gelmeyebilir! İşte yüzde 0 faizli, liste fiyatı indirimli kampanya

Sıfır araç almak isteyenler için beklenen kampanyalar arka arkaya geldi. Nissan marka araçların hemen hemen hepsi için faizsiz kredi dönemi başladı. İşte kampanyalar…

Maliyetin artmasıyla birlikte sıfır otomobil almak isteyen vatandaşları hayal kırıklığını uğratan otomobil sektöründe son zam yeni yıl ile birlikte geldi. Yeni yılda yüzde 7 ortalama zam alan otomobillerin fiyatı bir kez daha artmışken, sektöre bir zammın da yeni modellerle birlikte geleceği iddia edildi. Bu kapsamda zamdan etkilenmeden otomobil almak isteyen vatandaşlar hemen harekete geçti.

Bankaların düzenlediği taşıt kredisi kampanyalarının yanı sıra bazı markalar da kendi kampanyalarını düzenlemeye başladı. Bu kapsamda vatandaşların yakından takip ettiği her iki kampanyalar da pek çok açıdan avantajlar yaratır hale geldi. Bu kampanyalardan birini oluşturan Nissan ise, “Herkes için bir Nissan var” sloganından hareketle yeni kampanyalarını duyurdu.

NİSAN’DA 2023 YILI KAMPANYALARI BAŞLADI

Yeni yıl kampanyaları kapsamında kredi teklifi ve takas desteği seçenekleri bir arada sunmaya başlamış olan Nissan markası, yeni X-Trail, Yeni Qashqai, Juke ve Micra modellerini kapsayan altı ayrı kampanya düzenledi. Bu kampanyalara ilişkin bilgi veren Nissan, tek tek kampanyalarını duyurdu.

Nissan’ın ilk kampanyası, yeni Nissan Qashqai e-Power aracı için açıklandı. Bu araç için 240.000 TL’ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi sağlayabileceğini bildiren Nissan, dileyenlerin ise 240.000 TL’ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0,99 faizli kredi ile 25.000 TL takas desteğinden yararlanabileceğini belirtti. Nissan’ın diğer kampanyaları ise, diğer modelleri için hazırlandı.

NİSSAN, TÜM MODELLERİNİ KAMPANYAYA ALDI

Sıfır araç almak için daha iyi fırsat gelmeyebilir! İşte yüzde 0 faizli, liste fiyatı indirimli kampanya

Tüm modelleri için birden fazla kampanya düzenlemiş olan Nissan, tüm kampanyalarına ilişkin otomobil alacaklara bilgi verdi. İşte Nissan 2023 yılı kampanyaları:

  • Nissan Qashqai

Seçenek 1: Yüzde 1,09 faiz ve 24 ay vadeli 300.000 TL’ye kadar kredi

Seçenek 2: Yüzde 1,24 faiz ve 24 ay vadeli 240.000 TL’ye kredi ile 20.000 TL takas desteği

Seçenek 3: 50.000 TL takas desteği

  • Yeni Nissan X-Trail e-Power

Seçenek 1: Yüzde 0 faiz ve 12 ay vadeli 300.000 TL’ye kadar kredi

Seçenek 2: Yüzde 0,99 faiz ve 12 ay vadeli 300.000 TL’ye kadar kredi ve 50.000 TL takas desteği

  • Nissan Juke

Seçenek 1: Yüzde 0 faiz ve 12 ay vadeli 60.000 TL’ye varan kredi

Seçenek 2: Yüzde 1,29 faiz ve 24 ay vadeli 90.000 TL’ye kredi ile 10.000 TL takas desteği

Seçenek 3: 22.500 TL takas desteği

Sıfır araç almak için daha iyi fırsat gelmeyebilir! İşte yüzde 0 faizli, liste fiyatı indirimli kampanya ile ilgili etiketler Nissan Araç Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.