Şiddet iddialarıyla gündeme gelen Ozan Güven Babil'in yeni sezonunda yer alacak mı?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Babil dizisi yeni sezon çekimleri için hafta sonu sete çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerinden birisi olan Ozan Güven'in ise diziye devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Başrollerini Birce Akalay, Halit Ergenç, Aslı Enver ve Ozan Güven’in paylaştığı Babil dizisi yeni sezon için hazırlıklara başladı. Çekimler için hafta sonu sete çıkmaya hazırlanan ekip Star Tv ekranlarında yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak.

Babil dizisi kadrosunda yer alan ve şiddet iddialarıyla gündeme gelen Ozan Güven’in yeni sezonda rol alıp almayacağı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Tv100'ün haberine göre; Ay Yapım'ın gelecek kamuoyu ve reklam veren baskısı nedeniyle Güven'le yola devam etmeme kararı aldığı konuşuluyor.

Şiddet iddialarıyla gündeme gelen Ozan Güven Babil'in yeni sezonunda yer alacak mı?

Şiddet iddialarıyla gündeme gelen Ozan Güven Babil'in yeni sezonunda yer alacak mı? ile ilgili etiketler Ozan Güven Babil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.