Sıcak Kafa neden iptal oldu? Netflix Sıcak Kafa 2. sezonu yayınlanacak mı?

Netflix platformunda yayınlanan ve başrollerinde Şevket Çoruh’un oynadığı Sıcak Kafa dizisinin 2. sezonunun iptal edilmesi kafaları karıştırdı. Dizi oyuncuları bu gelişme sonrasında şaşkınlıklarını dile getirdi. Peki, Sıcak Kafa 2. sezonu neden iptal edildi?

Netflix platformunda ilk sezonu ile yayınlanan Sıcak Kafa dizisinin 2. sezonu öncesinde yeni gelişmeler yaşandı. Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan dizi oyuncularından Şevket Çoruh, "Çok abuk bir ayrılık oldu" mesajını verdi.

Sıcak Kafa dizisinden Anron karakterine hayat veren Çoruh, "Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım. Kısa sürdü yoldaşlığımız. Kendine iyi bak Anton" ifadelerine yer verdi.

Sıcak Kafa 2. Sezonu Neden İptal Oldu?

Sıcak Kafa dizisinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 2 Aralık tarihinde yayına girmişti. Dizinin oyuncu kadrosunda Osman Sonant, Hazal Subaşı, Haluk Bilginer, Şevket Çoruh, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Gonca Vuslateri, Özgür Emre Yıldırım, Zerrin Sümer, Yetkin Dikinciler, Erdem Akakçe gibi isimler yer almaktaydı.

Sıcak Kafa 2. sezonunun neden iptal edildiği konusunda net bir açıklama yapılmadı.

Sıcak Kafa Dizi Konusu

Dünya gizemli bir salgının etkisi altındadır. Dil ve konuşma yoluyla yayılan bu salgından sadece eski bir dil bilimci olan Murat Siyavuş etkilenmez. Salgınla Mücadele Kurumu, hastalıktan kurtulan tek kişi olan Murat'ın peşine düşünce genç adam, saklandığı kurtarılmış bölgeden çıkmak zorunda kalır. Korunaklı alanından çıkan Murat Siyavuş, salgının etkisi altına aldığı İstanbul'un gizemli yerlerinde hastalığın mirası olan “sıcak kafa”sının sırrını ortaya çıkarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Sıcak Kafa neden iptal oldu? Netflix Sıcak Kafa 2. sezonu yayınlanacak mı? ile ilgili etiketler Sıcak Kafa Şevket Çoruh Hazal Subaşı Gonca Vuslateri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.