Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, Merve Kaya ile boşanıyor! İşte jet ayrılığın nedeni

1988–1999 yılları arasında evli olan Sibel Can ile Hakan Ural'ın 30 yaşındaki oğlu Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile 10 Ekim'de evlenmişti. Çiçeği burnunda çift ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Merve Kaya'nın Engincan Ural'ı aldattığı ve ikilinin boşanma kararı aldığı öne sürüldü.

Merve Boluğur - Mert Aydın evliliğinin ardından bir kötü haber de Engincan Ural - Merve Kaya cephesinden geldi. Konuşulanlara göre, kısa süre önce evlenen çift jet hızıyla boşanma kararı aldı. İşte detaylar...

HENÜZ 1,5 AY ÖNCE EVLENMİŞLERDİ


Sibel Can ile Hakan Ural'ın 30 yaşındaki oğulları Egincan Ural 10 Ekim'de sevgilisi Merve Kaya ile Bodrum’daki Villa Maçakızı’nda nikah masasına oturmuştu. Henüz 1,5 ay önce hayatını birleştiren çiftle ilgili duyanları hayrete düşüren bir iddia ortaya atıldı.

engincan ural - merve kaya


Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'ın Merve Kaya ile evliliği sadece 45 gün sürdü. Evlilikte 2 ayı bile dolduramayan çiftin ayrılık kararı herkesi şoke etti. Bu karara özellikle Sibel Can'ın çok üzüldüğü iddia edildi.

MERVE KAYA, ENGİNCAN URAL'I ALDATTI

İkilinin kısa sürede ayrılık kararı almasıyla ilgili ise ortaya atılan iddia duyanları şoke etti. A Haber'de yer alan habere göre; Merve Kaya, Engincan Ural'ı aldattı, çift bu nedenle ayrılık kararı aldı. Çiftin ihanet  iddiaları karşısında ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, uzun süredir aşk yaşadığı Merve Kaya'ya nisan ayında evlenme teklifi etmişti. 30 yaşındaki Engincan Ural ve Merve Kaya çifti 10 Ekim'de dünyaevine girdi. Bodrum'da gerçekleşen düğüne çok sayıda ünlü isim akın etti. Bodrum'da gerçekleşen düğünde sahneye Sibel Can çıktı ve şarkılarını oğlu ve gelini için seslendirdi.

 

 

Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, Merve Kaya ile boşanıyor! İşte jet ayrılığın nedeni ile ilgili etiketler Engincan Ural Merve Kaya Sibel Can boşanma Hakan Ural
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.