İhanet ve boşanma iddialarına Engincan Ural'ın annesi Sibel Can'dan yanıt

10 Eylül'de nikah masasına oturan Engincan Ural ile Merve Kaya'nın evliliğini bitirme kararı aldığı öne sürülmüştü. Çıkan haberlerin ardından Sibel Can, iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanladı. Konu ile ilgili ilk açıklama ise Engincan Ural cephesinden geldi.

Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural 1,5 ay önce sevgilisi Merve Kaya ile evlenmişti. Henüz 45 günlük evli olan çift ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Merve Kaya'nın Engincan Ural'ı aldattığı ve boşanma kararı aldıkları öne sürüldü.


İhanet iddialarının ardından ilk açıklama Engincan Ural'dan geldi. Engin Can Ural konuyla ilgili olarak "Bu haberlere sadece gülüyorum" dedi.

sibel can - engincan ural - merve kaya


Sibel Can da oğlu ve gelininin düğün fotoğraflarını nazar boncuğu emojisi ile Instagram sayfasında paylaşarak iddialara son noktayı koydu.

İşte Sibel Can'ın o paylaşımı: 

İhanet ve boşanma iddialarına Engincan Ural'ın annesi Sibel Can'dan yanıt - Resim : 3

İhanet ve boşanma iddialarına Engincan Ural'ın annesi Sibel Can'dan yanıt ile ilgili etiketler Engincan Ural Merve Kaya Sibel Can Hakan Ural boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.